RSS
archiv revue
Recenze: Přeživší
Kieran a Mia sice spolu chodili do školy, ale kvůli věkovému rozdílu se míjeli. Nyní jsou z nich partneři a s několikaměsíční dcerkou se po dlouhých letech vrací do rodného města. Tam před dvanácti lety došlo k tragédii, při které zemřeli jejich blízcí. Jak brzy zjistí, návrat a šťourání se v minulosti není vůbec dobrý nápad.
Recenze: Dopad
Loa a Danijela bývali novinářská esa. Nyní jsou na černé listině a vzájemné vztahy jsou na bodu mrazu. Okolnosti tomu chtějí, aby společně pátrali po událostech starých dvě desítky let. Tehdy došlo k letecké katastrofě a brzy je jasné, že ne všechno sedí. Je možné, aby tehdy došlo ke zločinu?
Bernatský: Rád komolím jména. Své sny jsem si splnil. U sportu se ve mně probouzí češství
Vydání nového dílu podcastu Z druhé stránky slibuje fascinující pohled do života a kariéry Vojtěcha Bernatského, známého sportovního moderátora České televize a spisovatele. Tato epizoda přináší posluchačům jedinečnou možnost nahlédnout do pozadí jeho profesního života a tvorby úspěšných knížek.
Recenze: Purpurová síť
Žhavý španělský krimithriller. Dvakrát více napětí než v Obřadu, dvojnásobný počet sebevražedných misí, dvakrát více panáků grappy, dvakrát více sexu. A už žádné mouchy! To je Purpurová síť od Carmen Mola.
Beseda: Daniela Kovářová – Rodinu si nevybereš
V pondělí 11. prosince se uskutečnila v Ostravě v Domě knihy beseda s českou právničkou, političkou a spisovatelkou Danielou Kovářovou, která zde představila svou novou knihu Rodinu si nevybereš.
89. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Recenze: Loft
Možná čtete pouze thrillery a detektivky a myslíte si, že už vás nemůže nic překvapit. Omyl. Tahle novinka vám připraví takové překvapení, že spadne brada nejednomu profíkovi v žánru napětí. A přitom stačí tak málo. Jeden geniální nápad, porozumění pro své bližní a psát ne rozumem, ale srdcem.
Soutěž o 3 x 2 dětské knihy Méďula šikula
Vyhrajte krásná leporela pro děti s roztomilým medvídkem v hlavní roli. Dvě knihy z edice Méďula šikula čekají na 3 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Knižní novinky pro děti a mládež – prosinec 2023
Jsou tady poslední novinky tohoto roku. Mrkněte na naše tipy, třeba ještě něco stihnete pořídit pod stromeček.
Recenze: Severka
Patří mezi vaše oblíbené knihy ty z koncentračních táborů z druhé světové války? Utěšujete se tím, že zrůdnosti, které se tam děly, už nyní nejsou možné? Přečtěte si Severku. Vyvede vás z omylu.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!
Blíží se dovolená. A co to pro nás knihomoly znamená? Že si pěkně vybereme knihy, které si vezmeme s sebou, ať nejsme bez zásob. Vyberte si to pravé čtení na léto.