Svatava Bartošová: Má dcera Iveta – nově v prodeji 2. rozšířené vydání

RSS
archiv revue
Miloslav Stingl: Konec světa nebude
Cestovatel, etnograf a spisovatel Miloslav Stingl je nejvydávanějším českým autorem. Vyšlo mu 270 vydání knih v 31 jazycích a 17 milionech výtisků. Zatím poslední kniha nese název Ostrovy krásy, lásky a lidojedů.
Pavel Kosatík: Věra Čáslavská - Život na Olympu
Životní osudy nejúspěšnější české sportovkyně všech dob nebyly doposud příliš známy. Zejména z doby po roce 1993, kdy se po rodinné tragédii stáhla z veřejného života, není mnoho informací.
Iva Lecká: Několik osobních dojmů
Iva Lecká je známá zejména díky svému působení v pražském rádiu, moderování v televizi a hodnocení šatníků slavných. V rozhlasovém pořadu se dělila s posluchači o své životní peripetie z období tehotenství a mateřství.
Petr Havlíček a Petra Lamschová: Chystáme se na třetí ročník Dietatour
Druhý díl „redukční bible“ Jídlo jako životní styl je zde! Pod oběma díly je podepsána Petra Lamschová, šéfredaktorka časopisu Dieta, a Petr Havlíček, specialista na výživu a popularizátor zdravého životního stylu.
Jiří Babica nabídne ve své nové kuchařce i recepty našich fotbalistů
Jiří Babica nabízí ve svých kuchařkách recepty na jídla, která jsou jednoduchá na přípravu a nenáročná co se týče použitých surovin. Základ je podle něj vařit z běžně dostupných věcí. Tohoto pravidla se drží i ve své televizní kuchařské show.
Ludmila Vaňková: Středověk je děsivý, ale srozumitelný
Ludmila Vaňková, spisovatelka, divadelní kritička, herečka, režisérka, překladatelka, redaktorka a z nutnosti i kvalifikovaná železničářka, autorka 34 románů, jako první vydala v roce 1962 v Dilii rozmnoženou divadelní hru, veršovanou pohádku Princezna a šašek.
Johana Rubínová: Penerská grilovačka
Beletrizovaný deník Johany Rubínové se krátce po svém vydání stal fenoménem mezi knihami pro teenagery. Podle úspěšné knižní předlohy byl natočen film Můj vysvlečenej deník.
Malé ohlédnutí se Zitou Kabátovou
Zita Kabátová je legenda naší kinematografie. Jejím prvním filmem byl snímek Světlo jeho očí z roku 1936, ve kterém si zahrála roli ošetřovatelky Světly. Poslední filmovou rolí byla profesorka v Pamětnici z roku 2009.
Zdenka Blechová: Rok 2012 je rokem úcty a samoty
Jméno Zdenky Blechové je známé především příznivcům esoteriky. Je vydavatelkou časopisu Mysteria tajemna, majitelkou čajovny a kavárny a také Antických lázní v Plzni. Zabývá se poradenstvím a poselstvím z Vesmíru formou automatického písma.
Pavla Momčilová: Velkou inspirací mi byla a je moje babička Krista
Pavla Momčilová je autorkou kuchařek o zdravé výživě pro děti a dospělé, je podepsána pod mnoha publikacemi o zdravém vaření a životním stylu, zároveň je ředitelkou nakladatelství MEDICA PUBLISHING...
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Zase se nám ochladilo, takže opět ideální čas na zachumlání do deky a otevření knížky. Vyberte svým ratolestem novou knihu, která je potěší.
Vyhrajte knihu důležitou pro zdraví. Autor v ní vychází z nejnovějších studií a vlastních poznatků, které mu přinesla jeho desetiletí trvající lékařská praxe. Dozvíte se, jak vznikají střevní problémy a jak jim můžete předcházet a léčit je. Knihu získají 3 výherci.
Prémiový obsah
číst více
Malajsko, 1945. Cecily a její tři děti se pokoušejí vyrovnat s hrůzami druhé světové války. Rodina trpí a nikdo netuší, že tenhle příběh se začal psát před deseti lety. V době, kdy se Cecily zamilovala do japonského generála a stala se špionkou.