RSS
archiv revue
Soutěž o 3 výtisky knihy Beyond the Story (BTS)
Příběhy, které jdou nad rámec všeho, co už o BTS víte, vydané u příležitosti 10. výročí skupiny, včetně dosud nezveřejněných fotografií, QR kódů a všech informací o jednotlivých albech. Vyhrajte tuto jedinečnou biografii, kterou vydalo nakladatelství JOTA. Čeká na 3 výherce.
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Zaklínač – Encyklopedie
Nádherná kniha, která nás provede celým světem Andrzeje Sapkowského. Celkově je rozdělena do tří částí – Diplomacie, Postavy, Tvorové. Seznámí či připomene nám ty nejzásadnější místa, události a nejdůležitější a nejzajímavější postavy a monstra
Recenze: Papírové moře
Ponořte se do tajemného světa Papírového moře ve stylu origami. Každý tah odhaluje nový aspekt této karetní hry, kde důvtip a mořská atmosféra vytvářejí nezapomenutelné dobrodružství.
MÉĎULA ŠIKULA – nový hrdina knížek i srdcí nejmenších čtenářů
Chcete děti vzdělávat, prohlubovat jejich znalosti, tříbit dovednosti – ale především je vést k lásce ke knihám?
Recenze: Bezva fotka
Bezva fotka je nová hra od Mindoku, kterou jsme si pořídili domů. Naše malá dcera má deskovky velice ráda, a tak jsme se s velkou vervou pustili do rozbalení hry a následného hraní.
Recenze: Zapomenutá
Román Zapomenutá z produkce nakladatelství Vyšehrad byl pro mne prvním seznámením s autorem Jiřím Klečkou.
Recenze: Strmá cesta
Úchvatně sepsané vzpomínky vězeňkyně, která přežila Gulag
Diář jako průvodce tradicemi
Rádi dodržujete svátky a tradice? Není vám úplně lhostejné, co který měsíc symbolizuje, jaké změny během něj probíhají a čím je pro člověka důležitý? Zajímá vás, jaké dary nám jednotlivá roční období přinášejí? TraDiář 2024 vás provede koloběhem celého roku.
Antonín Panenka: „Fotbal byl pro mě odmalička vším…“
Povídali jsme si s Antonínem Panenkou, českou fotbalovou legendou a autorem pověstného vršovického dloubáku. Antonín Panenka se narodil 2. prosince 1948 a dnes tak slaví 75. narozeniny. Při této příležitosti vyšla letos v říjnu autorizovaná kniha vzpomínek.
Pečeme s Josefem Maršálkem a Terezou Bebarovou
Oblíbili jste si pořad České televize Buchty po ránu? Nyní si můžete smlsnout na stejnojmenné kuchařce, která čítá na 60 exkluzivních receptů. A Josef s Terezou vám poradí jak na to!
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!
Blíží se dovolená. A co to pro nás knihomoly znamená? Že si pěkně vybereme knihy, které si vezmeme s sebou, ať nejsme bez zásob. Vyberte si to pravé čtení na léto.