KNIHOMOLSKÉ TRIČKO ZDARMA už jen dnes!

RSS
archiv revue
Vzácná a drahocenná
Vzácná a drahocenná od Raine Miller je čtvrtou knihou série Aféra Blackstone a hned na úvod lze říct, že si autorka nemohla vymyslet lepší závěr.
Křest knihy Očarovaná za účasti šamana a čarodějnic
V pondělí 20. dubna se uskutečnil v Divadelním klubu Stavovského divadla křest nové knihy Hany Hindrákové Očarovaná.
Alastair Bonnett: Ztracená místa, tajná města a jiné záhady na mapě světa
Vydejte se napříč záhadami na mapě světa... Tajemná a neprobádaná místa přitahují lidstvo odjakživa. Snažíme se je všechna objevit, prozkoumat a přijít záhadám, jež to či ono místo obklopují, na kloub.
Nedostáváte e-mailem novinky? Rozhodněte o své poště sami!
23. 4. 2015 - Asi jste si už všimli, že Seznam.cz začal doručovat newslettery do Hromadné pošty.
Autor knihy Deníček moderního fotra Dominik Landsman by už další mateřskou nezvládl
Dnes v 16.00 navštíví Dům knihy Knihcentrum Dominik Landsman – blogger, tatínek a muž v domácnosti. Můžete si s ním přijít povídat o jeho knize Deníček moderního fotra aneb Proč by muži neměli mít děti.
Série Crossfire Sylvie Day pokračuje! Nenasytná již brzy na pultech knihkupectví
19. 4. 2015 - Je to již dlouhá doba, co jsme čtenáře informovali o tom, že série Corssfire nezůstane trilogií. V létě roku 2013 vyšel poslední díl Nezkrotná. Sylvia Day své fanoušky nezklamala a napsala další pokračování příběhu Gideona a Evy - Nenasytná.
Krimi Henninga Mankella se slevou 50%
Je-li krimi váš oblíbený žánr, patrně již znáte švédského spisovatele Henninga Mankella. Jeho detektivní romány se staly oblíbenou četbou a získaly si fanoušky po celém světě.
Nejlepší španělská detektivka roku 2013 Dědictví kostí nyní se slevou 50%
Naši sérii 50% slev nejlepších detektivek od nakladatelství Panteon uzavíráme titulem Dědictví kostí od Dolores Redondo. Tato kniha se stala nejlepší španělskou detektivkou roku 2013.
Magnesia litera - Básník Martina Reinera se stal knihou roku
Včera byly v Praze a Nové scéně Národního divadla vyhlášeny výsledky soutěže Magnesia Litera.
První kniha ze série Tribute to Sasek - Pocta Miroslavu Saskovi: To je Praha od Michaely Kukovičové a Olgy Černé
Je Praha ještě pořád krásná, úžasná, okouzlující? Nezadupaly už její půvab nohy milionů turistů, kteří se ženou po kamenných kostkách ...
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Deskové hry jsou skvělým způsobem, jak trávit čas s přáteli a rodinou, a také skvělým způsobem, jak se pobavit. Na trhu je k dispozici široká škála deskových her, tudíž si každý najde něco pro sebe. Jaké hry vyšly v dubnu? A o co soutěžíme? Pojďte na to kouknout s námi.
Bývalá moderátorka Českého rozhlasu Hradec Králové a dnes už spisovatelka Blanka Malá splnila slib, který dala čtenářkám po vydání své první knihy. Vychází pokračování Lásky ve špičce italské boty. Již v květnu se můžete těšit na knihu, která má výmluvný název Srdce nemá vrásky.
Patřím mezi velké milovníky psů, zejména větších plemen. Neumím si představit život bez těchto čtyřnohých parťáků, kteří mají neuvěřitelnou moc empatie v situacích, kdy ani člověk sám často nepozná, že je něco špatně. Bydlíme v domečku se zahrádkou a je potřeba, aby nás někdo hlídal.