Jedinečná kávová edice. Jen u nás! Vyberte si z různých motivů.

RSS
archiv revue
Zažijte úžasný relax díky HÁČKOVÁNÍ
Háčkování se stalo hitem poslední doby. Víte, že se díky této činnosti uklidníte? Je to doslova balzám na duši. Pokud jste ještě nezačali, rychle to napravte a zkuste to.
Recenze: Moje nejoblíbenější jednorázovka
Millie a Reid jsou zažraní do své práce tak, že nemají čas na seznamování se, natož na vztahy. Večery tráví s bandou poněkud pošahaných přátel a jejich drsný humor je leckdy až na hraně. Když tahle partička zjistí, že si musí sehnat protějšek na univerzitní slavnost, rozhodne se vyzkoušet seznamku.
Soutěž o 3 výtisky knihy Operace Thümmel (Legie 1. díl)
První soutěž tohoto roku je o první díl série Legie - Operace Thümmel, jejímž autorem je František Kotleta.
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Gigolo
Je vysoký, tmavovlasý a pohledný. Říká si Dominik, ale není to jeho pravé jméno. Začínal jako masér a postupně se vypracoval na jednoho z nejlépe placených gigolů v Česku. Dominik se rozhodl napsat knihu, aby se s vámi podělil o své zážitky z kariéry luxusního společníka.
Recenze: Dlouhá trať
Filigránsky rozehrané partie lidských osudů – Viktorie Hanišová v roli hledačky existenciálních jistot...
Lednová akce HOST
I v tomto roce se můžete těšit na skvělé slevové akce, při nichž spojíme síly s nakladateli. Nezahálíme a už v lednu u nás najdete vybrané tituly nakladatelství HOST s bezva cenou.
Recenze: Antonia a její dcery
Úspěšná spisovatelka Marlena prožívá partnerskou krizi. Nakladatel jí dal šibeniční termín na novou knihu, a tak ji napadne, že se uchýlí na venkov. V odlehlé vísce v Toskánsku se setkává s pozoruhodnou Antonií a jejími dcerami a vnučkami. Antonia jí otevře srdce a svěří se jí se svým životním příběhem.
Recenze: Odložené případy - Nezvěstná
V létě před šestnácti lety zmizela ve Švédsku mladá dívka. Nikdy nebyla nalezena a případ byl dávno odložen. Nyní se v Malmö objevil násilník a vrah mladých žen, a jak se zdá, mohla by mezi oběma případy existovat souvislost. Vyšetřování se ujímá geniální vyšetřovatelka Tess spolu se dvěma svéráznými pomocníky.
Recenze: Kdysi dávno v budoucnu
Hledáte-li texty, u nichž se budete muset chvilku zastavit a popřemýšlet nad nimi, sáhněte po povídkové sbírce mladého krnovského autora.
Naučte se chytře hospodařit podle našich babiček
Lidé ze starších generací si zvykli vést svou domácnost tak, aby byli soběstační a zužitkovali všechno. V letech, kdy bylo potřeba se uskromnit, vznikla spousta dobrých nápadů. Dnes máme kolem sebe veškerý komfort a začalo se nám stýskat po hřejivém pocitu, že jsme něco zvládli vyrobit, a také po domácích chutích a vůních, které mají mnohem větší intenzitu. Přesně tohle si mohli užít diváci pořadu Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli, jehož druhá část právě vychází knižně.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte najít klíče ke zdraví a zjistit, v čem se skrývá tajemství zdravého a vyživeného těla? Pak je pro vás kniha 77 tipů pro zdravá střeva tou pravou.
Vyhrajte thriller, který je osvěžujícím způsobem jiný. Děj se odehrává během několika hodin a má několik paralelních dějových linií. Zajímavé exkurzy do tématu mimické rezonance jsou důmyslně zakomponovány do děje a nijak neubírají příběhu na napětí.
Prémiový obsah
číst více
Není snadné vybrat z nepřeberného množství knih, které každý měsíc vycházejí, ty nejlepší. A ne každému se líbí to samé. My jsme se opět snažili vytipovat novinky, které by mohly zaujmout co nejvíce čtenářů.