RSS
archiv revue
V ostravské pobočce KNIHCENTRUM.cz máme otevřeno papírnictví
Vláda v tomto týdnu schválila otevření obchodů s papírenským zbožím. Zákazníkům rádi nabídneme různý sortiment.
Soutěž o 2 výtisky knihy Antonia a její dcery
Krajina protkaná vůní olivovníku, zapadající slunce líbající plody ve vinohradu a silné osudy toskánských žen… Láká vás takový příběh? Zkuste vyhrát knihu Antonia a její dcery.
Prémiový obsah
číst více
Hodná a zlobivá holka + 100 KNIHCENTŮ navíc
V dozvucích příšerného zločinu je v tajné místnosti nalezena dívka.
Recenze: Porodní sestra z Osvětimi
Jsem ráda, že se mi před přečtením knihy Porodní sestra z Osvětimi dostala do rukou nejprve knížka Svědectví porodní asistentky z Osvětimi. Právě v této útlé knížce popisuje své působení porodní asistentky, asistentky samotného doktora Mengeleho Stanisława Leszczyńská.
Carevna – historický román o poslední ruské vládkyni
Přečtěte si příběh o lásce, moci, vášni i boji o přežití Marie Fjodorovny, matky posledního ruského cara, a prohlédněte si Petrohrad očima dánské princezny, která se postupně zamilovala do svého muže i celého Ruska.
Recenze: Domů
Lindu Urbanovou všichni považují za úspěšnou dramatičku. Zatímco její divadelní hry sklízejí úspěchy, v soukromí jí to skřípe. Manžel už dávno není princem, za jakého ho považovala, a každodenní rozmíšky ji doslova ubíjejí. A tak se odhodlá k ráznému kroku.
DOčteNO - Kouzlo obyčejné radosti
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu přečíst.
DOčteNO - Království
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Recenze: Oligarchie
Nataša vyrůstala v Rusku se svou chudou matkou. Jako šestnáctiletá zjistila, že její táta je nejbohatším mužem v zemi. Díky němu se dostala na internátní školu v Anglii. Aby zapadla mezi puberťačky, předstírá, že je posedlá svou váhou. Ani jedna z dívek netuší, o jak velké problémy si koledují.
Hodná a zlobivá holka - první díl nové série Michaela Robothama
Jméno australského spisovatele Michaela Robothama určitě není fanouškům thrillerů neznámé. Jeho první série krimi thrillerů s psychologem Joem O´Louglinem, kterou odstartovala kniha V podezření, už čítá deset dílů.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!