RSS
archiv revue
Knižní novinky pro děti a mládež - leden 2021
První měsíc roku 2021 nakladatelé nezahálejí, opět vychází několik novinek pro děti a mládež, které stojí za povšimnutí...
Recenze knihy Šikmý kostel 2: románová kronika ztraceného města, léta 1921–1945
Šikmý kostel – ikona roku 2020. Alespoň co se týče zpětné vazby čtenářů na první díl této třídílné románové kroniky spisovatelky Karin Lednické. Osobně sleduji několik webových stránek o knihách a musím říci, že snad na každé z nich se na román pěla jen samá chvála.
Únikové hry od NAKLADATELSTVÍ BOOKMEDIA si budete chtít zahrát všechny
Jste zapálení do her, u kterých musíte zapojit mozkové závity a luštit zapeklité hádanky a rébusy? Zahrajte si únikovky od NAKLADATELSTVÍ BOOKMEDIA. Zaručujeme, že jakmile dohrajete jednu, budete chtít další!
Recenze: Vzchopte se, do p**ele!
V říjnu vydalo nakladatelství Bookmedia motivační příručku Brita Matthewa Kimberleyho pod názvem, který se s ničím nepáře – Vzchopte se, do p**dele! s podtitulem Jak vrátit život do správných kolejí. Pokud vás knihy o osobním rozvoji zajímají, měli byste zpozornět – máme tady údernější přístup, který by vás měl postavit na nohy.
Recenze: Krysy z Ravensbrücku
Překrásná kniha, u které mi ukápla nejedna slza.
Soutěž o A Cup of Style diáře 2021
Vyhrajte balíček 2 diářů (velký a malý) A Cup of Style na rok 2021. Jeden si můžete nechat, druhý třeba darovat. Balíčky čekají na 3 výherce!
Prémiový obsah
číst více
39. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Recenze: Hitlerův poslední pokus
Evropští prezidenti, premiérové, generálové, britští tajní agenti a němečtí důstojníci, kteří byli zapleteni do neúspěšného atentátu na Hitlera. To je výčet těch nejdůležitějších, kteří se dostali do spárů nacistických jednotek SS v samotném závěru druhé světové války.
Výdejní okna jsou v provozu
Ve všech našich prodejnách vám nabízíme vyzvednutí nákupu z e-shopu KNIHCENTRUM.cz. A to zdarma a bezpečně.
Recenze: Wim Hof - Ledový muž
V listopadu vydalo Nakladatelství JOTA knihu o podivuhodném muži, který díky otužování a dýchání změnil svůj život. Wim Hof – Ledový muž přináší jedinečnou metodu, díky níž můžete aktivovat svůj potenciál a dokázat i to, co by vás dřív ani nenapadlo.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!