RSS
archiv revue
Pozvání k India Place...
Autorka London Road, Dublin Street a Jamaica Lane Samantha Youngová se vrací s příběhem India Place, který je o tom, jak je někdy složité nechat minulost jít a učit se věřit v to, co přijde.
Změna v programu - beseda a autogramiáda Lindy Rybové a Kateřiny Winterové
V tištěném časopise KNIHCENTRUM revue jsme vás informovali o besedě a autogramiádě Lindy Rybové a Kateřiny Winterové. POZOR ZMĚNA! V Brně se akce neuskuteční, v Ostravě se přesouvá na 14. 12. 2015.
Jaký dárek pro babičku?
Vánoční dárek pro babičku... Co vybrat z tak velké nabídky? Musí to být něco novějšího, aby to babička už náhodou neměla doma a musí to být něco, co ji bude bavit. Jestli si nejste jistí, co přesně ráda čte, zkuste si vybrat z našich tipů.
Robert Vano: Fotka nemusí být ostrá
Nakladatelství Slovart přichází na knižní trh s publikací, která vám přiblíží světoznámého fotografa Roberta Vana. Ten se v knize se čtenáři podělí nejen o profesionální zkušenosti, ale i o svoje myšlenky o práci, fotografii a o životě.
Samantha Shannonová: "Každý den vstávám s pocitem úžasu, že je tohle všechno opravdu skutečnost."
Autorce světového bestselleru Kostičas právě vychází v nakladatelství Host druhá kniha Vidořád z plánované sedmidílné série.
Nicola Yoonová: Všechno, úplně všechno
Madeline si žije ve svém vlastním světě. A to doslova. Už sedmnáct let neopustila dům. Jako miminku jí totiž byla diagnostikována vzácná forma choroby se záhadným názvem...
Vánoční lití olova a další inspirace
Vánoce, to je celá řada tradic, zvyků, dobrého jídla a dárků. Možná je právě teď čas na to, naplánovat si, které tradice budou letos na programu právě u vás doma a které ne. Co nesmí chybět a bez čeho se naopak obejdete?
Jan Cimický - záznam z besedy v Domě knihy
V pátek 16. října jste se mohli setkat s MUDr. Janem Cimickým, CSc. v ostravském Domě knihy Knihcentrum. Představil zde svou novou knihu Noční pacient. Přinášíme záznam z besedy formou rozhovoru.
Ondřej Brzobohatý, Ondřej Brousek a Jan Kučera v Domě knihy
Ondřej Brzobohatý, Ondřej Brousek a Jan Kučera - tito (nejen) hudebníci poctili svou návštěvou v druhé polovině října Dům knihy v Ostravě. Zastavili se zde ještě před koncertem Melodie stříbrného plátna, který se konal 20. října v Multifunkční hale Gong.
Antonie Krzemieňová: "Naše myšlenky rozhodují o kvalitě každého dne."
Terapeutka a spisovatelka Antonie Krzemieňová stála po létech léčby před zásadním rozhodnutím. Před operačními sály a užíváním léků proti bolesti dala přednost hledání jiné možnosti.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!