RSS
archiv revue
Zakladatel Česko-muslimského institutu a známý ex-muslim Lukáš Lhoťan v Domě knihy
Lukáš Lhoťan je spisovatel a publicista, bývalý muslim a bývalý redaktor židovského webu. Mezi jeho nejznámější knihy patří Arménský holocaust, Ježíš Kristus a islám a nejnověji také Eurabia. V říjnu byl hostem v Domě knihy. Co všechno na aktuální téma prozradil?
Soňa Kodetová: Ty a já - Na miskách vah
Grafička, politička a publicistka Soňa Kodetová zavítala do Domu knihy v Ostravě. Na besedě hovořila především o knize Ty a já - Na miskách vah.
Soutěž Knižní detektiv
Tento týden jsme si pro vás místo soutěže o e-knihy přichystali skvělou pátrací soutěž, u které si procvičíte "knihoznalství". Nazvali jsme ji Knižní detektiv.
Krvavá lázeň - kniha, která vám nedá spát
Přesně takhle by se dala charakterizovat kniha Krvavá lázeň od autora Hakana Östlundha, které je již čtvrtým dílem z kriminální série o inspektoru Fredriku Bromanovi.
Parádní jízda Josepha O´Connora
Irský spisovatel Joseph O´Connor se proslavil románem Hvězda moří, dobrodružného příběhu zasazeného do doby irského hladomoru v 19. století. Tentokrát přichází bratr známé zpěvačky Sinéad O´Connor s knihou o hudbě, rodině a přátelství.
Tvoje strava je tvůj osud, říká MUDr. Josef Jonáš
MUDr. Josef Jonáš a Jiří Kuchař napsali společně čtyři knihy na téma cukr a přírodní antibiotika. Ta zatím poslední má hodně přímočarý název a podtitul, který dává naději: Příčiny, souvislosti, důsledky a možnosti řešení nemocí a problémů spojených s jídlem.
To nejlepší ve vaší knihovně - blogerka Anika
Další týden, další článek, další tipy z knihoven našich bloggerů.
Vladimír Liška: Zločiny a tragédie v českých dějinách
Když se vám do rukou dostane kniha týkající se české historie, vnímáte ji jinak. Zločiny a tragédie v českých dějinách je jednou z nich.
Soutěž o krásné hračky: KOALA KAO KAO, DELFÍNEK BLU BLU a další
Maminky, tatínkové, babičky, dědečkové a vůbec vy všichni, kteří máte v rodině děti, pojďte soutěžit! Co můžete vyhrát?
Soutěž o 3 e-knihy Sedm dopisů z Paříže
Pojďte si zasoutěžit o knihu Sedm dopisů z Paříže, která je zčásti cestopisnou biografií, zčásti milostným románem.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!