Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Soutěž o 3 e-knihy Leo
Minulý týden jsme nevyhlásili soutěž o e-knihu. Takže ti z vás, kteří jste na ni čekali, jste se konečně dočkali. Opět soutěžíme o 3 e-knihy, tentokrát o novinku nakladatelství Baronet Leo.
Novinky nakladatelství Metafora
Představujeme poslední knižní novinky, které vydalo nakladatelství Metafora.
Roman Vaněk představil v Domě knihy své novinky
V listopadu byl hostem Domu knihy český kuchař, popularizátor oboru gastronomie a autor mnoha úspěšných kuchařek Roman Vaněk.Představil zde své dvě nejnovější knihy - Pražskou kuchařku a Jídlo s.r.o.
Michal Viewegh: Biomanžel
Michal Viewegh se vrátil do svých starých kolejí. Otázkou je, zda to považovat za klad.
I na severu mají jiné knihy než detektivky
Nejsem úplným příznivcem krátkých knih a novel. Většinou nedokážou naplno rozjet děj a vtáhnout mě do sebe. Ovšem v případě Jonase Karlssona jsem se rozhodl udělat výjimku.
Patrik Nacher: Konec finančních negramotů v Čechách
Patrik Nacher je absolvent vysoké školy Bankovní institut, obor bankovní manažer (2006). V letech 1996- 2004 pracoval v různých tiskových a mediálních pozicích ODS a později Unie svobody.
Martin Vopěnka: Nová planeta
Martin Vopěnka je český spisovatel, publicista, nakladatel a cestovatel. Příležitostně píše polemické články, zejména do deníku Mladá fronta DNES. Je členem českého PEN klubu. V roce 2013 byl zvolen předsedou Svazu českých knihkupců a nakladatelů.
Soutěž o 5 000 Kč s e-shopem KNIHCENTRUM.cz má své výherce
Výherci Soutěže o 5 000 Kč s e-shopem KNIHCENTRUM.cz, ve které vyhrává každý!
Nová krimi série Kristiny Ohlsson rozhodně zaujme
Co přivede úspěšného advokáta k tomu, aby se pustil do předem prohrané bitvy? Navíc když je již dobojováno a obviněná se přiznala a návdavkem k tomu spáchala sebevraždu?
Dopisy, které voní láskou
Není nic horšího než zjistit, že žijete v manželství, které vám nic nepřináší a váš vztah je jen o zvyku. Přesně tohle se Samanthě přihodilo.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!