RSS
archiv revue
80. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Soutěž o 3 výtisky knihy Doktor
Pojďte si zasoutěžit o znepokojivý psychothriller na motivy skutečných událostí. Kniha Doktor čeká na 3 výherce.
Prémiový obsah
číst více
3denní růžová EXTRA sleva
Přivítejte všechny odstíny růžové s radostí a veselím! Na vybrané „růžové“ produkty máme totiž v rámci oslav této barvy sníženou cenu.
Recenze: Modrá krev
Přestože jsme zemí maličkou, pyšníme se nespočtem nádherných míst, mezi něž patří i hrady, zámky či zříceniny. Na nich můžeme pozorovat, jak dlouhá je ve skutečnosti naše historie. A s Modrou krví v rukou (bohužel ne v žilách) jsem si historie užila dosyta, protože na mě krásně dýchala.
Červnové DESKOHRÁTKY + soutěž
Milí deskovkáři, připravte se na novinky! O společenskou hru se můžete utkat i v soutěži. :)
Recenze: A zrodí se píseň
Kostičas, komplikovaná fantasy pro náročnější čtenáře od Hostu, se pomalu rozvíjí a k dispozici jsou už celkem čtyři díly a na pátý se čeští čtenáři už mohou těšit.
Recenze: Druhá žena
Psycholog Joe O’Loughlin už podeváté na scéně. Mohl bych si tohle přečíst, když dosud neznám jeho předchozí život v dřívějších knihách? No samozřejmě! Vždyť právě tady Joe zjistí, že ani on sám svůj život vlastně neznal. Téměř vše, co v dětství prožil, bylo úplně jinak, než si dosud myslel.
Žhavé letní čtení s ještě žhavější slevou 40 %
Pomalu vítáme léto a já mám pro vás jeden horký tip na to, jak se nažhavit i jinak než slunečními paprsky 😊. Edice Vábení krve vás určitě chladnými nenechá!
Léto ve čtečce s vražednou slevou až 50 %!
Máme pro vás super tip, jak ušetřit peníze i místo v zavazadle. Připravili jsme si pro vás vražednou slevu až 50 % na e-knihy, které vás zaručeně v parném létě ochladí. Již od 89 Kč!
DOčteNO – Útěk na venkov
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!