Kdo je to? Naučné leporelo pro prcky od 2 let za 79 Kč

RSS
archiv revue
DEN MATEK – tipy na dárky, které udělají radost
Čím obdarovat maminku v neděli 14. května? Nezapomněli jste na to, že každý rok slaví druhou květnovou neděli všechny matky svátek?
Recenze: Dobré matky
V žádném případě si nepouštějte seriál Dobré matky dřív, než si přečtete stejnojmennou knihu. Ochudili byste se o jednu z nejlépe zpracovaných publikací investigativního reportéra poslední doby.
Soutěž o 3 výtisky knihy Tábor zavržených
Pojďte si zasoutěžit o fantasy thriller ve stylu Hunger Games. Kniha Tábor zavržených čeká na 3 výherce.
Prémiový obsah
číst více
Žebříček TOP knih za duben 2023
Které tituly si vedly v prodejnosti v měsíci dubnu?
Recenze: Vyplavená smrt
Chytlavá historická detektivka Vyplavená smrt z pera českého autora Tomáše Klimka nás zavádí do českých zemí 14. století, kdy se vlády ujímá talentovaný a všemi zbožňovaný Karel IV.
Recenze: Zelená pro život
Byli zdravotně zdevastovaní, ačkoli byli mladí. Matka rodiny prahla po změně, a tak se začala pídit po informacích. Dokázala to, že proměna je možná, i když je tělo promořené špatnými návyky. Proto se chce s ostaními podělit o to, jak takového progresu docílit.
Martin Štefko: „Snažím se čtenářům vycházet vstříc a pokouším se jim nabídnout něco navíc."
Nakladatelství Golden Dog vám představí jeho majitel a zakladatel, který je sám autorem několika knih, o kterých nám více prozradil v rozhovoru.
Slevy až 40 % na májovou romantiku, erotiku a humor
Květen je ideální měsíc na akci plnou romantiky, erotiky ale i humoru. Spolu s nakladatelstvím JOTA jsme si pro vás připravili slevy až 40 %! Tak si je nenechte ujít dřív, než odkvetou!
Chtěli byste ZDARMA deskovku?
Vybavte se s předstihem na den dětí či na prázdniny, nebo si jednoduše zpříjemněte večer. Od 2. 5. do 9. 5. 2023 jsme pro vás připravili jedinečnou nabídku. Zakupte některou z vybraných deskovek značky Trefl a jako dárek dostanete jednu hru zcela ZDARMA!
Snily o tom, že změní svět…
Přitahují vás příběhy inspirované skutečnými historickými událostmi? Román Když zpívá slavík vypráví o přátelství dvou žen, které vzniklo v předválečném Londýně během jejich náhodného a krátkého setkání ve vědeckém muzeu. Obě hrdinky spojila stejná vášeň pro vědu a vynálezy a obě také věřily, že by mohly za pomoci své bystré mysli a originálních nápadů změnit svět k lepšímu. Ale jak prosadit názor ženy ve světě ovládaném muži?
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!