Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - KVĚTEN 2023
Přidali jsme nové odměny do věrnostního programu. Podívejte se a vyberte si svou odměnu.
Čajový dýchánek se slevou 40 % ☕
Máme pro vás skvělou zprávu! Naše knihomolské čaje jsou nyní dostupné se slevou 40 %, což vám umožní vychutnat si jejich chuť a vůni za zlomek ceny.
DOčteNO- Náhradník
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Recenze: Stromy
Pokud jste stejně jako já dávali v hodinách přírodopisu pozor, ale k tomu správnému vztahu k rostlinám to jednoduše nevedlo, pak si buďte jisti, že s touto knížkou nešlápnete vedle! Už vám nebude stydno, že stěží rozeznáte jehličnan od listnáče…
Soutěž o 3 výtisky knihy Vraždy v Arábii
Pokud máte rádi příběhy s detektivní zápletkou, pojďte si zasoutěžit o novinku slovenské spisovatelky Soni Bulbeck Vraždy v Arábii. Kniha čeká na 3 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Habibi – temná romance bez příkras
Hledáte knihu, jejíž příběh vás naprosto pohltí a „vyplivne“ až na samotném konci? Příběh, který je silný, hříšný a bez příkras? Pak sáhněte po Habibi, erotickém románu slovenské autorky píšící pod pseudonymem Baja Dolce.
Prolistujte svět s průvodci od JOTY – sleva 30 %
Chystáte se na cesty? Využijte jedinečné akce na průvodce od nakladatelství JOTA, které můžete až do konce června koupit se slevou 30 %. Prolistujte a procestujte svět!
Recenze: Srdcem mojí babičky
Chtěla bych vás nalákat na román z období druhé světové války. Je to vyprávění mladé dívky, které se zřekli rodiče a kterou zachránila babička.
Knižní novinky pro děti a mládež – květen 2023
Které novinky pro dětské čtenáře a teenagery přinesl měsíc květen na pulty knihkupectví?
DOčteNO: Protivný sprostý matky
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!