Kdo je to? Naučné leporelo pro prcky od 2 let za 79 Kč

RSS
archiv revue
Ve Hře o trůny tě čeká vítězství, nebo smrt
Chcete poznat staré světy, které inspirovaly George R. R. Martina?
Recenze: Kniha o vědě
Všechny knihy Clifforda A. Pickovera jsou vynikající – ergo i tato!
Tipy, jak si užít zábavu i na podzim
V září, jak všichni víme začíná podzimní rovnodennost. My jsme si pro vás připravili tipy, jak se zabavit při sychravém počasí nebo případně jak využít poslední dny babího léta.
Thriller Řetěz – možná toho o sobě říkáme příliš
Řetěz vás chytne už od první stránky, je šokující a dobře napsaný. Je o tom, co jsou rodiče schopni udělat, aby ochránili své děti. Odpověď je jasná: absolutně všechno.
Recenze: Pochovejte mě pod podlahu
Geniální psychologické drama – Pavel Sanajev napsal bestseller o křehkosti dětské duše a bezcitnosti dospělých
Soutěž o 6 komiksů
25. 9. je Mezinárodní den komiksů a při této příležitosti jsme si pro vás připravili soutěž.
Oslava mezinárodního dne komiksů!
Slevy na vybrané komiksy až 50 %
Recenze: Němý viník
Stevie je tak trochu jiná dívka. Kašle na vzhled a volný čas tráví vyšetřováním zločinů. Tak trochu jiná je i Ellinghamova akademie. Na této škole došlo k několika záhadným zločinům, a jak to vypadá, na kloub jim dokáže přijít pouze Stevie.
Recenze: Všechno nebo nic
Linda je atraktivní a úspěšná mladá žena. Stará se o svůj antikvariát v centru Bratislavy, vychovává malou dcerku a je přesvědčená o tom, že ji život už ničím nepřekvapí. Jasno má i ohledně mužů. Jenomže potom se seznámí s Jakubem a nic už nebude jako dřív.
Recenze I vrazi mají své dny
Marie je atraktivní blondýna, která absolvovala výcvik u tajných služeb. Karel se vykašlal na práci u policie a nyní se živí jako soukromé očko. Ti dva se společně vydávají do jižních Čech, aby vyřešili sérii brutálních vražd. Zločin má kořeny v dávné minulosti a vše nasvědčuje tomu, že je do něj zapletená i Marie.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!