RSS
archiv revue
Knižní novinky - duben 2019
Jaro je už konečně tady, všechno začne kvést a ti, kdo netrpí žádnou alergií, budou moct číst i venku, nejen doma zabalení do deky. Máme pro vás výběr toho nejlepšího, co tento měsíc vyjde.
Recenze: Tajemství Prokopa Velikého
Příběh historického románu Tajemství Prokopa Velikého začíná nalezením manuskriptu z poloviny 15. století spolu s latinsky psanou recenzí, která doporučuje tento spis navěky pohřbít.
Jak chytře zvládnout vaření pro děti s jedinou knihou
Každá správná maminka chce, aby její dítě mělo co se týče výživy to nejlepší. Správný poměr živin, množství i načasování jídla je tak trochu alchymie, o které je potřeba mít základní znalosti. Proto vznikla praktická kniha Vaříme pro kojence a batolata, v níž najdete důležité informace pěkně pohromadě s velkým množstvím receptů.
Ochráním tě: poctivé skotské krimi, které vám padne jako ulité
Uznávaný autor Peter May se vrací na ostrov Lewis, aby utkal detektivní zápletku, v níž dominuje jediná látka na světě, která je chráněná britským parlamentem, tedy Harris Tweed. Manžele Niamh a Ruairidha Macfarlaenovy spojuje luxusní oděvní značka, které věnovali velké úsilí, a také společná domovina překrásných hebridských ostrovů. Tato pouta ovšem rozsekne nejprve prozrazení nevěry a potom také úkladná vražda.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!