Kdo je to? Naučné leporelo pro prcky od 2 let za 79 Kč

RSS
archiv revue
Peter Wohlleben: „Každému bych poradil: Nenechte se převálcovat!“
Podařilo se nám získat exkluzivní rozhovor s člověkem milujícím přírodu, lesníkem a autorem několika knižních bestsellerů pro děti i pro dospělé Peterem Wohllebenem.
Recenze: Vůně ďábla
Inspektorka Malin Forsová marně bojuje se svými démony. Prochází osobní krizí, utápí se v alkoholu a trápí ji nevyřešený případ. Šéf jí podá pomocnou ruku a pošle ji na několik měsíců do Thajska, kde má pracovat na ambasádě. Poklidnou rutinu však naruší vražda švédské ženy. Malin se vrhne do vyšetřování a kašle na to, jaké to bude mít následky.
Alena Mornštajnová: Slova i mlčení zraňují v Tichých rocích jako zbraně
Po románu Hana, který zaznamenal obrovský úspěch u čtenářů a stále se drží na prvním místě nejlépe hodnocených knih na serveru databazeknih.cz, přichází letos na jaře jedna z nejoblíbenějších současných českých autorek Alena Mornštajnová s dalším románem, nazvaným Tiché roky. Vypráví v něm o tajemství rodiny, v níž vedle sebe lidé žijí, ale vlastně se vůbec neznají. A slova i mlčení jsou v něm nebezpečné jako zbraně.
Recenze: To nejlepší, co máme
Psychologicky zdařilý popis existenciálního zmatku jedince na pozadí nemocné západní společnosti.
Barbora Tlustá: „Uskromnit se, začít nakupovat lokálně, omezit konzumaci živočišných produktů a mít se rád…“
Nakladatelství Jota vydává knihu Bez obalu, vůbec první českou publikaci o životním stylu zero waste. Je určená všem, kteří by si takto chtěli vyzkoušet žít a zatím neví, jak na to. Více nám v rozhovoru prozradila její autorka Barbora, která žije s manželem a dvouletým synem v malé vesnici za Brnem.
UKONČENO - Sleva 50 Kč nad 300 Kč pro příznivce knížek a čtení
Využijte světový (tý)den knihy a nakupte se slevou. Již od roku 2004 podporuje Svaz českých knihkupců a nakladatelů tento svátek kampaní s názvem Kniha ti sluší.
UKONČENO - 6. HRA - LOVEC KNIHCENTŮ
Právě teď můžete ulovit dalších 50 KNIHCENTŮ. Dnes to nebude vůbec lehké, uhádnete, kam jsme KNIHCENTY ukryli?
Soutěž o 3 výtisky knihy Říkala si o to
Nahlédněte do vnitřního světa hlavní hrdinky knihy Říkala si o to. Emma O´Donovanová je krásná a sebevědomá dívka až do dne, kdy jí jediná událost změní život. Soutěžíme o 3 knihy, pojďte zkusit štěstí.
Recenze: Ochráním tě
Manželé Niamh a Ruairidh Macfarlaenovi vlastní luxusní oděvní značku. Na pracovní cestě do Paříže se Niamh dozví o nevěře svého manžela. Ruairidh zemře při výbuchu a Niamh je hlavní podezřelou z vraždy. Ochráním tě je lidsky silný příběh o vášních a zároveň výborná klasická detektivka z prostředí ostrova Lewis.
Velikonoční zvyky letem světem
Všichni známe malování vajíček, pletení karabáčů, pečení beránka, ale kdoví, jaké zvyky mají na Velikonoce v ostatních státech? Pátrali jsme za vás a některé tradice jsou opravdu hodně zajímavé.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!