Kdo je to? Naučné leporelo pro prcky od 2 let za 79 Kč

RSS
archiv revue
Soutěž o 3 výtisky knihy Kanibal z Nine Elms
Patříte mezi fanoušky knih Roberta Bryndzy? Pak vám nesmí uniknout jeho novinka Kanibal z Nine Elms, ve které představí novou vyšetřovatelku. Soutěžíme o 3 výtisky této knihy!
Marian Jelínek a jeho pohled na životní motivaci
Marian Jelínek (55) proslul jako osobní trenér Jaromíra Jágra. Koučování a osobní rozvoj jsou oblasti, kterým se věnuje dlouhodobě. Společně s Jiřím Kuchařem napsali čtyři knihy. Ta nejnovější se jmenuje Tajemství životní motivace.
Akce 1 + 1 zdarma - deskové hry Granna
K vybraným deskovým hrám Granna od firmy Pygmalino rozdáváme Cestovního superfarmáře ZDARMA.
Rozhovor s Janou LeBlanc
Pět otázek na Janu LeBlanc, autorku Módního diáře a Zápisníku milovnice knih.
Radkin Honzák: „I ženské hrdinky mohou mužům poskytnout návod.”
Je bláhové si myslet, že náš život řídí rozum. Jsou to emoce, co vedou naše kroky a občas s námi i pořádně lomcují. To jsou slova psychiatra Radkina Honzáka, který v rozhovoru s novinářkou Klárou Mandausovou prozrazuje v knize Holky to někdy nemaj lehký mnoho dalších věcí o lásce, zdraví, vztazích, rodinných vzorcích, výchově, morálce, zkrátka o všem, čím každý den žijeme, z čeho se radujeme nebo s čím zápolíme.
18měsíční diáře Petito jen za 89 Kč!
Pro všechny milovníky papírových diářů máme super akci! Vybrané 18 měsíční diáře můžete zakoupit jen za 89 Kč.
Rozhovor s Danielem Pagáčem, vydavatelem knihy Souhvězdí Gulag Karla Pecky
S předmluvou Jiřího Padevěta vydal Daniel Pagáč s manželkou vlastním nákladem bezmála tisícistránkový výbor z díla Karla Pecky.
Recenze: Rudá Joan
Mladičká Joan odchází studovat přírodní vědy do Cambridge. Svět stojí před druhou světovou válkou a Joan si ani neumí představit, co všechno ji čeká. Její osud změní atraktivní socialista Leo a jeho sestřenice Sonja. Tenhle příběh je sice o intrikách a špionáži, ale především je to dojemný příběh o lásce.
Knižní novinky - listopad 2019
V listopadu už hrozí plískanice i mrazíky, přijíždí Martin na bílém koni a každý správný knihomol si začíná chystat zásoby na zimu.
Novinky pro děti - Jak vyrůstají a žijí zvířata?
Podívejte se na dětské novinky, které právě teď vychází nakladatelství Bookmedia.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!