Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Recenze: Skryté poselství
Vydejte se na epickou výpravu do Lotosových království...
Vánoční rádce - nejlepší výběr knih a hraček roku 2019
Podívejte se na nejlepší výběr knih a hraček roku 2019. Přehledně jsme vám vše rozdělili podle toho, co se komu líbí. Teď už výběr dárků bude hračka.
Soutěž o 3 výtisky knihy GOTT
Zkuste své štěstí v soutěži a vyhrajte unikátní obrazovou publikaci utajovaných fotografií ze života slavného zpěváka Karla Gotta.
Recenze: Chirurg
Z této knihy jsem nadšená. Je skvělá, čtivá, jsou zde úžasně vykreslené postavy a prostě je opravdu dobrá. Bez debat tuto knihu doporučuji a doufám, že si ji přečte co nejvíce lidí, protože si to zaslouží. Jak už jste myslím poznali, budu o této knize psát pozitivně a právem.
Recenze: Časopedie
Zajímáte se o světové dějiny, nebo máte doma studenta či dítko školou povinné? Děti, rodiče i učitele tato publikace nadchne, protože v ní najdou prostě všechno. Kromě toho, co by měl znát každý, jsou tu například i dějiny kriminalistiky nebo feminismu.
Recenze: Temné sosny
V devadesátých letech byla ve švédském lese spáchána série záhadných vražd. Pachatel nebyl nikdy dopaden, a když byla o dvacet let později nalezena další mrtvola bez očí, místní měli jasno. Neslyšící novinářka Tuva touží po kariéře tak moc, že se na vlastní pěst rozhodne vypátrat vraha.
Recenze: Temná svatá noc
Michael Connelly opět potvrzuje své výsadní postavení mezi autory detektivního žánru!
Recenze: Odvážné sny
Zdařilá kniha navazující na tradici kvalitní české literatury pro děti a mládež, kterou si rozhodně nesmíte nechat ujít!
Recenze: Ukrytá
Jeden dávný letní večer ve znamení táboráku, pití, tance a tělesné přitažlivosti. Skupinka mladistvých přátel ale nepočítala s jedním - že jich ráno bude o jednoho méně. A že ani po třiceti letech nebude jasné, co se onu červencovou noc skutečně přihodilo…
Rozhovor s Luďkem Sobotou
Luděk Sobota chtěl být od dětství spisovatelem a jeho sen se mu začíná plnit. Nakladatelství Mladá fronta mu vydalo knihu Holé a trapné dýchání, která je doplněna množstvím fotografií z jeho profesionálního i soukromého života. Zajímalo nás, na co se v knize můžeme těšit, a tak jsme si s autorem (nejen) o ní povídali.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!