RSS
archiv revue
Zemřela Marta Davouze
S velkou lítostí vám musíme oznámit, že zemřela spisovatelka Marta Davouze. Podlehla těžké nemoci.
Knižní novinky - červenec 2018
Začaly prázdniny a s nimi pravá okurková sezóna. To ale vůbec neplatí pro knihy. I v létě se můžete těšit na spoustu románů, thrillerů a detektivek. Pojďme si je představit trochu blíž, jsou tu červencové knižní novinky.
Dotyk je seversky temný, má velmi blízko americkým thrillerům o sériových vrazích
Inspektorka Savageová se snaží vyšetřit sérii děsivých útoků na mladé atraktivní ženy. Oběti jsou zdrogovány a později znásilněny několika muži. Bohužel jedna z žen je nalezená mrtvá a Savageové se dělá špatně při představě, jak zemřela. Dokáže se svým týmem chytit nepolapitelného a psychopatického vraha?
Na dovolenou s AREONEM
Areon je značka osvěžovačů vzduchu, které vám mohou zpříjemnit dovolenou. Můžete vybrat z nepřeberného množství vůní.
Když budeme ovládat to, co říkáme, přetvoříme tak celý náš život a přivoláme si to, po čem toužíme
Motto: „Když se ti něco nelíbí, tak to změň. Když nemůžeš změnit to, co se ti nelíbí, změň svůj postoj. Nestěžuj si.“ Maya Angelou
Kniha smíchu a zapomnění je knihou směšnosti a směšnosti dovádění do důsledků
Texty Milana Kundery jsou komponovány krásnou, brilantní češtinou. Nejinak je tomu i v případě Knihy smíchu a zapomnění, napsané v první verzi už během 70. let 20. století, tedy v době blížící se Kunderovy emigrace. Vybroušený, a přitom lehce plynoucí, krásný jazyk Kunderových románů si pokaždé nesmírně užívám a myslím, že i vy získáte od začátku tentýž milý dojem.
UKONČENO - Krimi se slevou - 40 %
A je tady další akce na e-knihy! Tentokrát se týká vašich oblíbených kriminálních příběhů :-) Tak se na ně pojďte s námi podívat.
Život zn . Hygge - nenáročný, pohodový, romantický příběh
Mladá slečna Klára Kristensenová z Dánska se rozhodne změnit svůj život a odjede do Anglie do malého městečka Suffolk. Toto venkovské městečko je však ponuré a zasmušilí jsou i jeho obyvatele. Všechno je tu takové prázdné, opuštěné, většina obchůdků je zavřena.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!