RSS
archiv revue
Blanka Hošková: Voňavé nadělení
Voňavé (na)dělení je v pořadí pátou knihou české autorky Blanky Hoškové. Ústřední zápletka příběhu se točí okolo složitého období hledání nového zaměstnání. A že to obvykle není zrovna procházka růžovou zahradou, pocítila někdy na vlastní kůži většina z nás.
Beseda s Ivankou Devátou
Na knižním veletrhu v Praze jste se mohli setkat s Ivankou Devátou, která hovořila o svém životě, knihách a hereckých výkonech. Paní Devátá bude mít brzy 80 let a srší stále skvělým humorem a životním elánem.
Domácí kuchařka, se kterou si vaření jistě užijete
Nakladatelství Fortuna Libri chystá na září knihu, která na vás dýchne kulinářskou minulostí. Je to nejslavnější kuchařka české historie - Domácí kuchařka Magdaleny Dobromily Rettigové, která přináší 1 112 receptů.
Videoreportáž z KNIHCENTRUM.cz stage v rámci mezinárodního fóra MELTINGPOT
Pro ty z vás, kteří jste neměli příležitost zavítat na Colours of Ostrava a navštívit v rámci mezinárodního fóra MELTINGPOT naši KNIHCENTRUM.cz stage, máme několik krátkých videoreportáží.
Dvůr trnů a růží
Dvůr trnů a růží je nový příběh i série pro všechny, komu se líbil Skleněný trůn od Sarah J. Maas. Pojďte se vrátit do pohádky, která je svůdnou kombinací Krásky a zvířete s napínavými příběhy z kraje elfů a víl.
Harper Lee: Postav hlídku
Kniha Postav hlídku vypráví příběh o šestadvacetileté Janě Luise Finchové, dívce přezdívané Čipera, kterou mnozí čtenáři znají již z knihy Jako zabít ptáčka, jehož příběh se odehrával přesně před dvaceti lety.
Peter Tremayne: Vykoupení krví
Vykoupení krví je brilantní historická detektivka, ve které v roli Velkého detektiva exceluje sestra Fidelma. Její případy jsou silně návykové čtení, a pokud si přečtete jeden román, budete se okamžitě shánět po dalších. Fidelma oslňuje dedukcemi jako Sherlock Holmes, sarkastická je jako Nero Wolfe a znalosti práva by jí mohl závidět i Perry Mason.
Dohoda s láskou
Dohoda s láskou, to je další román plný romantiky i humoru s podpisem R. L. Mathewsonová s podtitulem: Když pan Božský hledá slečnu Dokonalou. Ale mohl by mít i jiný podtitul, například: Ti dva se hledali tak dlouho, až se našli…
Krejčí pokřtil knížku EURO 2016 a čeká na číslo 23
Poslední večeři s rodinou, společně s přítelkyní Kristýnou, před odletem do Boloni si dal záložník Ladislav Krejčí ve středu v oblíbené pražské restauraci Botanic a stihl i pokřtít knížku EURO 2016.
BARRANDOV NEZAPOMENUTELNÍ MILOŠ FORMAN
Novou knihu z edice BARRANODV NEZAPOMENUTELNÍ MILOŠ FORMAN, která byla vydána při příležitosti 51. Mezinárodního festivalu v Karlových Varech...
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte po vlastní úrodě? Jde to i bez zahrady! O tom vás přesvědčí autor knihy Domácí zahrádka, o kterou můžete soutěžit. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Blíží se dovolená. A co to pro nás knihomoly znamená? Že si pěkně vybereme knihy, které si vezmeme s sebou, ať nejsme bez zásob. Vyberte si to pravé čtení na léto.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!