Čokoládový koláč jen ze tří surovin

archiv revue
Tento recept na čokoládový koláč vás přemluví, abyste hned odešli do kuchyně, pokud máte doma tři ingredience… Navíc je hotový raz dva a chutná – co si budeme povídat – výborně.
Bez dalších průtahů pojďme rovnou na to! Co budete potřebovat?
Kuchařky z nabídky KNIHCENTRUM.CZ
350 g Nutelly (roztopené ve vodní lázni nebo mikrovlnce)
4 vejce
60 g hladké mouky (můžete přidat půl prášku do pečiva, ale nemusíte)

Vajíčka nechte aspoň pět minut venku v pokojové teplotě. Mezitím si roztopte Nutellu, zapněte troubu na 180 st a najděte plech či pekáček cca 20 x 20 cm, který si vyložte pečícím papírem. Promíchejte vejce s Nutellou a míchejte je asi tři minuty, pak postupně přidávejte mouku a míchejte, dokud těsto nevytvoří jednolitou hladkou směs. Nikde nesmí zůstat ani drobeček mouky, ani na dně. Těsto dejte péct asi na 35 minut a pak nechte vychladnout. Co s ním pak uděláte je na vás. Můžete jen pocukrovat a podávat, ale můžete ho proříznout a promazat třeba pomerančovou nebo meruňkovou marmeládou a vytvořit tak úžasný dezert.
Další čokoládové recepty najdete v knihách z naši nabídky, které stojí za to mít doma v knihovně.

      

 
-ice-
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.
Související produkty
Čeština
Čokoláda 50 snadných receptů
Čeština

Čokoláda 50 snadných receptů

4.0 1
299 245
IHNED odesíláme
Čeština

Čokoláda

0.0 0
499 424
Vyprodáno
Čeština

Čokoláda božský požitek

3.5 2
299
Vyprodáno
Čeština

Dorty a dezerty

0.0 0
399 327
IHNED odesíláme
Čeština

Čokoláda

0.0 0
399 327
IHNED odesíláme
Čeština

Čokoláda každý den

0.0 0
49 40
IHNED odesíláme
Čeština

Proč je bdělá pozornost lepší než čokoláda

5.0 1
299 245
Vyprodáno
Líbí se Vám tento článek? Sdílejte jej s přáteli.

Nejnovější články

Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!
Nosíte náramky z minerálů? Sbíráte kamínky na dovolené nebo obdivujete sochy detailně vytesané z žuly či mramoru? Horniny a minerály jsou všude kolem nás a mohou působit nejen esteticky. Používají se ve stavebnictví, sochařství i malířství, šperkařství a mincovnictví, ale také v předmětech každodenní potřeby či ve zdravotnictví. Jak to ale s jejich vznikem vlastně je? Kde se minerály a horniny na planetě Zemi vzaly nebo jak vznikly zkamenělé rostliny, živočichové i celé stromy? Některé kameny se staly posvátnými, kdežto jiné jsou zajímavou kuriozitou, kterou denně navštěvují houfy turistů. Svět hornin a minerálů je velmi rozmanitý. Vzpomenete si, který minerál denně používáme a lidské tělo nefunguje správně ani bez něj, ani s jeho přemírou?
O tomhle člověku lze skutečně říct, že umí splynout s přírodou. To, jak popisuje, jak jej zvířata tolerují, jak ho nechávají je pozorovat, je úžasné. Díky tomu je vlastníkem mnoha unikátních fotografických snímků a o radost z nich se dělí se svou ženou. Má selfie s liškou (ne ochočenou!), má zachyceného hranostaje se svou kořistí a řadu dalších fotek, které rovněž najdete v knize.