RSS
archiv revue
Recenze: Dokonalé městečko
Toužíte po knize, která vás vtáhne od první stránky a nepustí až do konce? V tom případě si nenechte ujít tuto novinku od Kateřiny Karolové.
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - BŘEZEN 2024
Přidali jsme nové odměny do věrnostního programu. Podívejte se a vyberte si svou odměnu.
Recenze: Lovcův úplněk
V pořadí devátý díl severské krimi série Kate Shugaková s názvem Lovcův úplněk americké spisovatelky Dany Stabenow mě v žádném případě nezklamal. Rozhodně se bylo čeho bát a napětí by se dalo krájet.
Soutěž o 2 výtisky knihy Žirafy mají velikánské srdce
Zasoutěžte si o dětskou knihu pro čtenáře od 9 let. Kniha Žirafy mají velikánské srdce se stala vítězem nejprestižnější finské literární ceny Finlandia Junior Prize za rok 2022.
Prémiový obsah
číst více
Knižní novinky pro děti a mládež – březen 2024
Opět jsme pro vás vybrali pár novinek, které vycházejí tento měsíc. A že je to měsíc knihy a čtenářů, to vědí asi všichni knihomolové. Tak si nějakou vyberte, být v březnu bez knihy by byl hřích...
Monika Rubina & Martin Rubina: „Káva je pro nás hra, radost, zábava, je to alchymie, kterou si vychutnáváme všemi smysly.“
Pokud patříte mezi kávomily, určitě vás potěší spojení knihy s kávou. Jak funguje rodinná pražírna Kafe naRuby pod taktovkou manželů Moniky a Martina a jakou kávovou edici připravili pro vás – knihomoly, se dozvíte v našem rozhovoru.
Boris Tichanovský – Kniha o umění léčit sám sebe
Potkat se s Borisem Tichanovským je vždycky radost, protože se člověk pokaždé dozví něco nového. Tentokrát to bylo nad jeho novou knihou Vnitřní léčivá cesta tělem.
K vybraným knihám šumivá koule do vany ZDARMA
Pomalu se blíží Mezinárodní den žen. Pokud váháte, čím potěšit svou drahou polovičku, máme pro vás super tip.
Andrea Pomeje: „…každá z nás si zasloužíme v ložnici dostat to, po čem nejvíc toužíme.“
O tom, že i knihy mohou být hříšné, jsme si povídali s přední českou modelkou, playmate a úspěšnou DJkou Andreou Pomeje, jejíž žhavé pózy zdobí obálky erotické detektivní série Hříšní vévodové. Co nám prozradila o focení, ke kterému přizvala i svého partnera, a jaký má názor na erotické knihy? Dozvíte se v rozhovoru.
Rozhovor s Romanem Pavelou
Český botanik a vědec z Výzkumného ústavu rostlinné výroby doc. Ing. Roman Pavela, Ph.D. vydal ve spolupráci s vydavatelstvím České televize v roce 2021 knihu Zeleninová zahrádka, která sklidila velký úspěch. A aby nepřišli zkrátka ti, kteří chtějí něco pěstovat a nemají vhodný pozemek, ale jen terasu, dvorek či balkon, připravil pro ně novou knihu Domácí zahrádka.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!
Blíží se dovolená. A co to pro nás knihomoly znamená? Že si pěkně vybereme knihy, které si vezmeme s sebou, ať nejsme bez zásob. Vyberte si to pravé čtení na léto.