RSS
archiv revue
Získejte ZDARMA návod na úklid ve vztazích
Máte nepořádek ve vztazích? Nyní si ho můžete hravě uklidit s knihou Debordelizace vztahů, kterou k nákupu nad 699 Kč získáte zcela ZDARMA.
Dva thrillery a první díl fantasy série se slevou 40 %
Máte jedinečnou šanci koupit si knihy s výborným hodnocením, které jsme pro vás až do konce února zlevnili o krásných 40 %.
Hlasujte v letošní Ceně čtenářů a vyhrajte poukaz na knihy!
V rámci každoročního udílení cen ČESKÝ BESTSELLER dává KNIHCENTRUM.cz prostor také čtenářskému publiku, které hlasováním vybírá nejoblíbenější knihu ve speciální kategorii Cena čtenářů. I vy tak můžete podpořit knihy svého srdce. Slavnostní vyhlášení vítězů a předávání cen proběhne 1. března 2024 v Domě knihy KNIHCENTRUM.
Knižní novinky pro děti a mládež – únor 2024
Jakou knihu vybrat dětem v únoru? Vybrali jsme vám pár tipů na knižní novinky, které by se mohly vašim ratolestem líbit.
Připravte se na přijímací zkoušky a maturitu
Koho čekají přijímačky na SŠ nebo maturita, měl by mít ke studiu po ruce správné učebnice.
Recenze: Tvůj příběh
Napadlo vás někdy napsat román? Píšete do šuplíku, ale tak nějak pořád nevíte, co s příběhem dál? Nápomocná by vám v tom mohla být právě kniha od skvělé spisovatelky Ruty Sepetys s názvem Tvůj příběh.
Recenze: Jako tygr ve sněhu
Toto byla kniha, na kterou jsem čekala více než půl roku. Vyhlédla jsem si jí v edičním plánu nakladatelství Jota. Čekání bylo dlouhé, ale stálo za to! Opět jsem nešlápla ani o milimetr vedle a s románem „Jako tygr ve sněhu“ jihokorejské autorky Juhey Kim jsem byla nadmíru spokojená.
Akce 3 + 1 zdarma na desítky knih
Nyní máte jedinečnou šanci nakoupit v akci knihy od Nakladatelství Kazda. Při nákupu 4 dostanete nejlevnější titul ZDARMA. Platí pouze při nákupu na e-shopu.
Soutěž o 3 výtisky knihy Zahradní projekty pro kutily
Udělejte si sami jednoduché a kreativní zahradní vychytávky. S knihou Zahradní projekty pro kutily to zvládnete levou zadní. Zkuste si o ni zasoutěžit, získají ji 3 výherci.
Prémiový obsah
číst více
Knižní novinky – únor 2024
Jsou tady únorové knižní novinky. Na pultech knihkupectví přistála očekávaná detektivka Černočerné srdce od Roberta Galbraighta a také nová kniha známého psychiatra Radkina Honzáka, díky které zjistíte, proč se milujeme, nesnášíme, opouštíme i odpouštíme.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!