RSS
archiv revue
Recenze: Temná pláň
Ve vojenském prostoru je nalezeno mrtvé tělo mladé vojačky. Vše nasvědčuje tomu, že spáchala sebevraždu. Detektiv Ford má pochyby, a tak navzdory armádě i svým nadřízeným zahájí vyšetřování vraždy. Na povrch vyplouvají tajemství, lži i nenávist namířená vůči ženám v armádě.
Lednové DESKOHRÁTKY + SOUTĚŽ
Nechte se unést radostí ze společných chvil při hraní zábavných deskových her! A co víc, pojďte si zasoutěžit o dvě hry.
Nezapomenutelné Foglarovky nikdy nebudou nudit
Právě dnes uplynulo 25 let od úmrtí českého spisovatele, redaktora a publicisty Jaroslava Foglara. O tom, že jeho knihy jsou nesmrtelné, svědčí neklesající čtenářský zájem jak o legendární komiks Rychlé šípy, tak o jeho další dobrodružné příběhy. Foglarovky zkrátka nikdy nebudou nudné a stále budou lákat čtenáře od těch nejmladších až po dospělé.
Kopecká: Jsem spíš pravidelný pisálek. Stardance mě naučilo nebrat se tak vážně. Nezpovídám se z toho, koho miluju.
Ještě před Vánoci jsme v našem podcastu hostili farářku a terapeutku Martinu Viktorii Kopeckou. Ta je nejen autorkou Deníku farářky a Zpovědi farářky, ale také Tradinářů a TraDiářů, které se věnují a popisují české tradice a zvyklosti během celého kalendářního roku.
Recenze: Ďáblův potok
Ďáblův potok je zapadlé místo v Kentucky. Před třiceti lety tu stával kostel, v němž Jacob Masters kázal temné evangelium. S ženami ze své sekty plodil děti, ty zneužíval a vraždil. Místí se vzbouřili a třicet let se zdálo, že bude klid. Náhle se tu objevil přízrak. Přízrak, který se chce pomstít a který chce mít co nejvíc mrtvých stoupenců.
K nákupu právě přidáváme štěstí ZDARMA
Každý nákup v hodnotě nad 699 Kč právě odměníme špetkou štěstí ZDARMA. Neváhejte, nabídka platí pouze do rozdání zásob.
Recenze: Severka
Spisovatelka a proslulá česká koreanistka Nina Špitálníková je zárukou kvalitní tvorby, ve které se vždy soustředí na zajímavá témata. Její nejnovější dílo „Severka“ se řadí na nejvyšší příčky prodejnosti a není se co divit. I já knihu nadělím pod stromeček hned několika lidem, u kterých vím, že podobně zpracovanou knihou nemůžu šlápnout vedle.
Recenze: Theseus a Minotaurus
GRAFICKÝ ROMÁN S MODERNÍ UKÁZKOU MYTOLOGIE
Soutěž o 2 výtisky knihy Jarní Tradinář
Vyhrajte knihu, která navazuje na čtenářsky úspěšné tituly Tradinář – Rodinný a tvořivý rok plný oslav a rituálů a Vánoční Tradinář – od Dušiček po Hromnice a pokračuje masopustem a postním obdobím do Velikonoc a následně až do letnic. Jarní Tradinář získají dva soutěžící.
Prémiový obsah
číst více
Knižní novinky pro děti a mládež – leden 2024
V lednu vychází tolik krásných a zajímavých knih pro malé a mladé čtenáře, že je pro nás těžké vybrat, které vám doporučíme. Snad jsme se trefili a vytipovali ty nejlepší.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!