RSS
archiv revue
Soutěž o 2 výtisky knihy Pátý svědek
Zkuste své štěstí a vyhrajte knihu z detektivní série s advokátem Mickeym Hallerem. Pátý svědek čeká na dva výherce.
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Vytoužená smrt
Na tísňovou linku je nahlášená střelba v odlehlém domě. Policisté tam objeví muže s ustřeleným obličejem a dva seniory, kteří tvrdí, že se k nim muž vloupal. Jenomže záhy je jasné, že staří manželé lžou. A že těch lží není málo. Inspektor Adam Fawley zjistí, že muž má spojitost s dvacet let starým případem a vy ani on nepřestanete vycházet z údivu.
Sleva na stylové sety do školy
Nečekejte na začátek školního roku. Nakupte cool školní sety pro děti už teď a ušetřete.
ZPÁTKY DO ŠKOLY aneb BACK TO SCHOOL
Za pár dnů se opět po prázdninách otevřou školní brány a děti zasednou do lavic. Konec vyspávání až do poledních hodin, čeká je brzké ranní vstávání. Batohy, penály, sešity, psací potřeby – to vše by mělo být připraveno. Mrkněte na naše tipy.
Začni školní rok se stylem!
Školní potřeby nemusí být nuda, stačí si vybrat z různých motivů populárních hrdinů.
Recenze: Tajemství modrého skarabea
Pro milovníky egyptské historie je každý nový román pojednávající o této dávné civilizaci velkým svátkem. Káhira, Luxor, Karnak, Údolí králů, Asuán… to jsou názvy míst, při jejichž zmínce se roztluče nejedno zapálené srdce. O to víc, když si dotyčný mohl splnit sen a daná místa viděl na vlastní oči. Patřím mezi tyto šťastlivce. Egyptskému kouzlu jsem propadla již v pubertálních letech.
Zábava i prohlubování vědomostí pro milovníky koček

Pokud jste kočičí člověk, poznal/a jste, že kočky jsou vskutku magičtí tvorové. Nejen svým uhrančivým pohledem, majestátností, ale také blahodárnou energií, kterou na nás přenášejí, když nám vrní na klíně. Kočičky zastávají místo právoplatného člena rodiny, a tak s nimi prožíváme různé situace. Kočičí svět je nabitý příběhy, a i proto se tihle čtyřnožci stávají hlavními hrdiny spousty knih. Bylo těžké vybrat ty nejzajímavější, ale tady jsou… Navíc kočky a knihy, to je skvělá kombinace i z hlediska toho, že kočička dělá svému páníčkovi perfektní společnost, když zasedne ke knížce. 

 

Proč jsem se právě dnes zaměřila na tyhle (většinou) chlupaté společníky? Protože 8. srpna slaví svůj svátek – je Mezinárodní den koček.

 

Nečekejte tady nic jiného než kočky, kam se podíváš! 🐱🐈😻

Chystáte se do Řecka? Přibalte si kromě knihy také průvodce a slovník
Pokud se v létě či na podzim chystáte do Řecka, určitě nepohrdnete našimi tipy na knihy, slovníky a průvodce, které pokud si je vezmete s sebou, jistě oceníte. A určitě to chce i beletrii, kde hlavní roli hraje řecká pevnina.
DOčteNO- Udělej to jako racek
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Soutěž o 3 výtisky knihy Léčivá síla zvířat
Každé setkání se zvířaty se dotýká naší duše a zanechá stopu, která nikdy zcela nezmizí. Pokud jste milovníky zvířat, zkuste své štěstí v soutěži o knihu Léčivá síla zvířat, která čeká na 3 výherce.
Prémiový obsah
číst více
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!