RSS
archiv revue
75. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Magnesia Litera 2023 - nominované knihy
Čeští čtenáři již netrpělivě očekávají, které knihy získají prestižní ocenění Magnesia Litera. Pojďte se podívat na nominované tituly v jednotlivých kategoriích. Vítězné knihy 22. ročníku budou vyhlášeny 17. dubna v Praze.
Soutěž o 2 výtisky knihy Nové nebe
Vyhrajte knihu, která vypráví dojemný příběh o lidskosti, obětavosti a síle lásky a přátelství v temných dobách… Získají ji 2 výherci.
Prémiový obsah
číst více
Kreativní nápady na domácí výrobu – nyní s 40% slevou
Vyrob si sám a ušetři peníze!
Recenze: Gottwaldovy oprátky
Autoři Luděk Navara a Miroslav Kasáček už po několikáté spojili své síly a v Gottwaldových oprátkách se zaměřili na politické vězně, kteří byli v letech 1948–1952 popravováni na brněnském Cejlu.
Knižní novinky – duben 2023
Duben už nás mrazivým počasím snad nepřekvapí, a tak nadchází čas, kdy si můžeme číst nejen doma, ale i venku. Které novinky si pro nás v tomto měsíci nakladatelé připravili?
Recenze: Les v domě
Těšíte se na novinku Aleny Mornštajnové? Taky se už nemůžete dočkat? My jsme román Les v domě poskytli v pdfku manželům Hořínkovým, kteří uplynulý víkend sváděli boj o to, kdo z nich dočte jako první a kdo napíše lákavější recenzi. Oba si zaslouží naše velké poděkování a vy už si v klidu přečtěte, jaké dojmy zanechal Les v domě v Míši a Petrovi. :-)
Barevná 30% sleva - Bílá sobota
Náš barevný týden plný slev graduje! Bílá sobota je tady a s ní slevy na vybrané "bílé" produkty. A pozor, nechybí mezi nimi ani takové skvosty, jako Bílá voda.
Mega sleva 30 % na Velký pátek
Tento týden jsme si pro vás připravili slevy na zajímavé tituly laděné barevně či tematicky. Dnes slavíme Velký pátek. V tento den byl podle tradice křesťanů ukřižován Ježíš Kristus.
Barevná 30% sleva – Zelený čtvrtek
Barevný týden pokračuje. Ještě do soboty se můžete těšit na další denní akční nabídky podle velikonočního svátku!
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!