RSS
archiv revue
Jarním detoxem určitě nic nepokazíte
Myslíte si, že žijete zdravě? Pokud ano, pak i v tomto případě si můžete dát jarní očistu těla.
Recenze: Mizení Sybil Joinesové
Román Mizení Sybil Joinesové byl prezentován jako nejdivnější román roku 2021 a mě nezbývá než souhlasit. Podivností je v knize opravdu docela dost. Tou nejzásadnější je až hororové prolínání mezi světy živých a mrtvých. Brrr.
Březnové DESKOHRÁTKY + soutěž
Hrát s přáteli deskovky v březnu je víc než jen zábava, je to radost a potěšení. Jaké hry vyšly v tomto měsíci?
Recenze: Vábení krve
Milé dámy, milujete vzrušující romány a máte pocit, že jste v tomto žánru přečetly už všechno? Domníváte se, že nejde přijít s ničím novým? Omyl. Sharon Page vás zavede do světa upírů a smrtelníků, který je hříšný tak, až se budete červenat.
Recenze: Vrah je v každém z nás
Vydržíte toho hodně a nepřeválcuje vás čtení o brutálních zločinech, které se staly třeba někde poblíž vás? Vrah je v každém z nás je jen pro otrlé zločinožrouty.
Recenze: Poutníkem po Středozemi
Filmovou trilogii Pán prstenů a Hobita už znáte nazpaměť, úryvky z knih také a hledáte novou cestu, kterou byste se vrátili do Středozemě?
Skvělé knihy o zahradě se hodí vždy
Máte zahradu nebo alespoň balkon? Udělejte si vše krásně podle sebe. Díky knihám o zahradničení si vytvoříte hotový ráj. Ať už jde o zahradu okrasnou či užitkovou, s těmi správnými knihami si poradíte úplně se vším, co se zahradničení týká.
Recenze: Satanovo sousto
Jsou série, které se vám zažerou pod kůži tak, že netrpělivě očekáváte každý nový díl. V tomhle třináctém se autor skutečně vyznamenal. Malin Forsová řeší několik vražd a všechno nasvědčuje tomu, že ve městě řádí kanibal. Jak si s případem poradí? A jak zvládne své démony?
DOčteNO - Dostihne tě minulost
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Recenze: Příběh akvamarínu
Řetízek s akvamarínem přinesl jedné ženě vytouženou dceru. Ta ho věnovala někomu, kdo se do jejího rodného města přenesl z devatenáctého století. Má akvamarín schopnost přivolat skutečnou lásku a změnit osudy těch, kteří ho mají v držení?
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!