RSS
archiv revue
Recenze: Krysí ostrov a jiné povídky
Svět na pokraji zkázy nebo i krok za její hranou. Společnost v rozkladu, selhávající systém a boj o holý život. Dystopickou budoucnost načrtává ve své dosud poslední česky vydané knize král severské krimi Jo Nesbo.
Oddechové čtení za 99 Kč
Udělejte si radost a kupte si knihy, které stojí jen 99 Kč: Delegátka cestovní kanceláře, Osudová žena a Něžná náruč větru.
Recenze: Stará škola
Dvě odlišné časové roviny, dva odlišní hrdinové – ale oba nesoucí stejné břímě, a to nutnost uchránit důležité tajemství. Tajemství, které nesmí padnout do nesprávných rukou.
Recenze: Princezna noci a Stínů
Pět elementů, čtyři vládnoucí polobohové, porušená elementární jednota. To vše naznačuje, že konec světa klepe na dveře a jedinou nadějí je tak elementární jednotu obnovit. Podaří se to?
Knižní novinky – leden 2023
Čerstvé lednové knižní novinky čekají na to, až si některou z nich vyberete.
Recenze: Nikdo není sám
Rodinné vztahy jsou mnohdy spletité a jejich rozuzlení bývá náročné a dlouhé. Někdy nakonec ani nedojdeme ke kýženému výsledku, jiní ani nehledají řešení a spálí mosty. Problematické poměry na vlastní kůži zná i hlavní hrdinka Veronika.
Recenze: Zůstanu tady
„Vlast člověk neodnese na podrážkách bot!“
Soutěž o 3 výtisky knihy Kulíšek a Boubelínek
Dvanáct pohádkových příběhů o přátelství čtyř kamarádů, dvou človíčkových a dvou prasátkových, které nám před spaním vyprávěl dědeček z Vysočiny. Pojďte si zasoutěžit o dětskou knížku Kulíšek a Boubelínek: Pohádky z chaloupky pod smrkem. Získají ji 3 výherci.
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Velká kniha poznatků
Přehledný, barevný, poučný i hravý. Přesně takový je nový atlas pro děti mladšího školního věku. Pojďme si jej společně prolistovat.
Myslete letos více na sebe – máme pro vás dárek
Všichni toužíme mít více času, energie nebo peněz. Vybrali jsme pro vás 6 skvělých knih, které vám k tomu mohou pomoci. Jako bonus vám přidáme další motivační knihu zcela ZDARMA.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!