RSS
archiv revue
Pavla Momčilová: „Mottem mých knížek je popularizovat správné a rozumné směry ve zdravé výživě.“
Pavla Momčilová je autorkou kuchařek o zdravé výživě pro děti a dospělé a také ředitelkou nakladatelství Medica Publishing. Povídali jsme si o jejím autorství, nakladatelství a samozřejmě zdravém způsobu života.
Tajemství – přečtěte si neskutečný příběh Anežky České
V této knize najdete příběh dcery českého krále, která ve své době ovlivnila tisíce životů. Možná, že její osud skrýval tajemství, které by křesťanské legendy nikdy nedovolily vyprávět.
Recenze: Průtrž, Blesk, Příval
Jack Courtney je na první pohled obyčejný dospívající chlapec. Jenomže ouha. Až příliš často se připlete do akcí, u kterých jde o život. A to doslova. Jeho duchovním otcem je Wilbur Smith, a tak nemusím dodávat, že Jackova dobrodružství vás přikovají k židlím a vy budete nedočkavě vyhlížet každý další díl série.
Pouze nyní miniatlas zdarma
Seznamte se se zástupci zvířecí říše díky krásným publikacím. Právě u nás získáte tři knihy za cenou dvou.
Mika Waltari očima svého vnuka
Dceru Miky Waltariho Satu Elsteläovou jsem poznala v roce 2001, když jsem překládala velké historické romány Krvavá lázeň a Šťastná hvězda. Znovu jsme se setkaly v roce 2006, kdy jsem ve Finsku sbírala materiály pro Waltariho životopis, který vyšel v roce 2007 pod názvem Fin Mika Waltari - Doba, život a knihy světoznámého spisovatele a byl to celosvětově první Waltariho životopis.
Recenze: Co vidíš? První slova a obrázky
Leporelo Co vidíš? První slova a obrázky je spojením všeho, co rodič hledá, když prochází knihkupectvím kategorií 2+ .
DOčteNO- Španělsky Hravě
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. Tentokrát jsme si však připravili menší překvapení. V krátkém videu se dozvíte o nové hře a třeba vám to pomůže při rozhodování, zdali si hru koupit.
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - ZÁŘÍ 2022
Přidali jsme nové odměny do věrnostního programu. Podívejte se a vyberte si svou odměnu.
Recenze: Já Tituba, černá čarodějnice ze Salemu
Jméno Tituba je známo z dobových pramenů. Tituba byla černošská otrokyně z Barbadosu, která se ocitla v roce 1692 v americkém Salemu.
Soutěž o 2 balíčky knih: Krvavá lázeň a Šťastná hvězda
Pojďte si zasoutěžit o balíček dvou historických románů, jejichž autorem je finský spisovatel Mika Waltari.
Prémiový obsah
číst více
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!
Blíží se dovolená. A co to pro nás knihomoly znamená? Že si pěkně vybereme knihy, které si vezmeme s sebou, ať nejsme bez zásob. Vyberte si to pravé čtení na léto.