RSS
archiv revue
Knihy za babku - nakup a ušetři
Nakoupili jste na Vánoce hodně knih a už se vám nechce tolik utrácet? Knihy za babku vaší peněžence tolik neodlehčí, jsou za skvělé akční ceny. Takže plný košík knih v tomto případě neznamená utracený majlant.
Recenze: Cesta mrtvých
Útlá kniha popisující pro člověka žijícího v civilizovaném světě neuvěřitelný lidský osud posledního přeživšího muže ze sibiřského národa Mansů.
5 důvodů, proč máme rádi zimu
Pro vás, kdo zimu moc nemusíte, je důležité si někdy připomenout, co je na tomto období krásného. A nakonec zjistíte, že i vy tuhle část roku máte docela rádi.
Recenze: Queenie
Na téma lidé s černou pletí je napsáno mnoho knih. Převládají ty z minulosti, kdy tito lidé byli násilně vzati ze svého domova a převezeni do bílých rodin, kde byli otroky bez nároku na lidské zacházení. Naštěstí tato doba je pryč, ale i nyní jsou tito lidé vystaveni jinému zacházení, než by si zasloužili. A i když v této moderní době se ví, co je to diskriminace, tak ne každý má takové sebevědomí se bránit.
Bohatství z vlastní zahrádky
Pěstování vlastní zeleniny je velká věda. Nebo ne? To můžete po vyzkoušení posoudit sami, ale ten pocit radosti při sklízení úrody je k nezaplacení. S novou knihou Zeleninová zahrádka vycházející z oblíbeného pořadu Polopatě se nemusíte bát kopnout do hlíny ani pokud jste úplní začátečníci.
Recenze: Purpurový ibišek
„Bože, dej mi bohatství a dítě, ale jestli si musím vybrat, dej mi dítě, poněvadž s tím, jak moje dítě poroste, poroste i moje bohatství.“ – str. 87 –
Recenze: Ussurijským krajem
Dobrodružné, poučné, dojemné... a podobných adjektiv bych mohl napsat mnohem víc!
Série Holubice a had – tohle si musíte přečíst!
Romantická fantasy ze světa, kde vládne magie, o jaké jste ještě nikdy nečetli, je přesně to pravé pro všechny, kdo se chtějí začíst a zapomenout na celý svět.
O čem se mluví aneb Letem knihomolským světem
Jaké události aktuálně hýbou světem knihomolů a na co se můžeme už brzy těšit?
Nezapomeňte odměnit děti za pololetní vysvědčení
31. ledna přinesou děti pololetní vysvědčení, pořiďte jim jako dárek kouzelné knihu
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!