RSS
archiv revue
Ochutnejte Jeho zákusek… 😊
Tenhle román se čte rychle. Budete se smát, zažijete erotično a třetí knihu Penelope Bloom si zkrátka pořádně užijete, a ještě budete chtít recept. 😊
Recenze: Stínohra
Máte rádi strhující thrillery a zároveň máte slabost pro nervy drásající horory? V tom případě si určitě nenechte ujít tuhle knižní lahůdku. „Stínohra“ je ódou na noční můry. Bude vás mrazit v zádech a neustále se budete ohlížet dozadu.
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - SRPEN 2021
Ke stávajícím odměnám ve věrnostním programu jako jsou knihy, hračky, poukazy na knihy, slevy k partnerům apod., jsme přidali další várku nových odměn. Podívejte se.
Alexandra Synac: Obdivuju ty, kdo cestují s otevřeným srdcem a myslí
„S knihou v ruce jde cestovat kdykoliv a kamkoliv“, říká Alexandra Synac, autorka románu Tam, kde volá moře. O čem je její prvotina, jejíž děj přenese čtenáře do daleké Austrálie?
Jak hubnu s Břicháčem - 3. týden
Jezte a přitom hubněte. Je to opravdu tak jednoduché? O to se s námi podělí paní Anička, která i dál plní plán podle Břicháče Toma.
Knižní novinky pro děti a mládež - srpen 2021
Prázdniny se přehouply do druhé poloviny, takže žáci a studenti se brzy vrátí do školy. Někteří možná právě v létě dohánějí povinnou četbu, jiní mají splněno, a tak si mohou dovolit číst knihy dle svého výběru :-). Pojďte s námi projít srpnové knižní novinky...
Recenze: Výstraha
Další, v pořadí již třetí díl série o neúnavném pisálkovi, samozvaném vyšetřovateli trestných činů, Jacku McEvoyovi.
Recenze: Mixtape
Takové to sladké, laskavé čtení o láskách minulých, vzpomínání na časy, které dávno pominuly a na které, když si vzpomeneme, tak se potutelně pousmějeme. Takové to příjemné snění o tom, jaké by to bylo kdyby…
Bouře ozvěn - projděte zrcadlem už počtvrté
Vstupte už počtvrté do světa, jaký nikde jinde není. Najdete v něm magii, místo složitého cestování projdete zrcadlem a jestli nebudete opatrní, můžete tam i zůstat.
Recenze: Poslední člověk
Píše se budoucnost. Roboti vyhubili lidi a dvanáctiletý robot XR¬ 935 je nepostrádá. Lidé jsou totiž nedokonalí a je dobře, že zahynuli. Jenomže pak se jednoho dne setká se stejně starou Emmou. Co si počít s někým, kdo by správně neměl existovat?
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!