RSS
archiv revue
Recenze: Zuzanin dech
Před otevřením knihy jsem měla za to, že tím gró knihy bude židovský původ postav, jejich útisk a pobyt v koncentračním táboře. Katalpa však nezůstala jen u toho. Šla ještě dál. Útrapy, kterými si Zuzana jako Židovka prošla, nejsou zcela jediné a nekončí ani s odchodem války.
Indicie k narozeninovému lovci
Že už jste se nemohli dočkat další nápovědy od Kukyho? I tentokrát vám naservíruje indicii, díky níž najdete narozeninový balonek.
Stolní a nástěnný kalendář Zdeněk Hajný na rok 2022
Patříte-li k obdivovatelům obrazů Zdeňka Hajného, pak vaší pozornosti jistě neunikly kalendáře, které vycházejí každý rok.
Recenze: Mezi dvěma Kimy
Zavítejte jako čtenář do země, v níž vše stvořili vůdci a kde obyvatelé žijí v blahobytu, který zajišťuje představitel státu. Anebo je to jinak?
Moje chytrá knihovnička Auta, lodě, letadla + 100 KNIHCENTŮ navíc
Díky těmto knížečkám se děti naučí poznávat dopravní prostředky.
DOPRAVA POUZE ZA 13 Kč
AKCE PLATÍ POUZE OD 22. 7. 2021 DO 23. 7. 2021
Soutěž o 3 výtisky knihy Tajuplný svět virů a bakterií
Pojďte si zasoutěžit o knihu, v níž se nejen děti, ale i dospělí dozvědí mnoho zajímavostí ze světa virů.
Prémiový obsah
číst více
Červencové DESKOHRÁTKY
Prázdniny jsou v plném proudu. Jste dostatečně zásobeni společenskými hrami? Sázíte na ty staré a osvědčené, anebo byste naopak rádi zkusili něco nového? Jestli můžu radit, pusťte se do něčeho neznámého! Pojďme se podívat, jaké novinky přinesl červenec.
DOčteNO - Poprava
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Otázka pro Yrsu Sigurdardóttir - existují místa popisovaná v jejÍch knihách?
Píše mrazivé severské thrillery jako jsou Poprava, DNA, Černá díra, Katarze, ale my chceme vědět víc, a tak jsme se zeptali na otázku
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Do Ostravy a Prahy se v těchto dnech sjíždí hokejové týmy z celého světa, jejichž přáním je jediné – umístit se na stupni vítězů a odvézt si z Mistrovství světa v hokeji 2024 některý z kovů.
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více