RSS
archiv revue
Ivo Paulík: Elektromobilita je dnes trendem
Světoběžník, turista i cyklista, který se na cestách cítí jako ryba ve vodě. Jaké je být tvůrcem knižních průvodců?
Oslava správných chlapů
Nejenom Den matek nám poskytuje příležitost k vyjádření vděčnosti a poděkování, ve vašem diáři si zaslouží své stálé místo také Den otců. Možná jste ho doteď nijak neslavili, ale co takhle věnovat svému tatínkovi chvíli času nebo mu udělat malou radost v podobě knížky?
Recenze: 1984 Grafický román
Román „1984“ se už dávno stal kultovním dílem. George Orwell a jeho varování před totalitními režimy se stalo povinnou četbou a neexistuje člověk, který by nevěděl, o co jde. Matyáš Namai si troufl knihu adaptovat a ilustrovat. Jeho verze je děsivá, naléhavá a bude vám z ní běhat mráz po zádech.
Žebříček TOP knih za měsíc květen
Pojďte se mrknout na knihy, které šly u nás v květnu nejvíc na odbyt. Které tituly byly v nejvíce objednávkách a o kterých byste určitě měli něco vědět? Jdeme na to!
Recenze: Houpačky
Že se z této nevinně vypadající knihy vyklube ulítlý road trip s návodem na ubalení jointa, mi vyrazilo dech. O to víc jsem se na této pohodové vlně nechala unést.
Procházení zrcadly s Christelle Dabos
Christelle Dabos si ságu o světě plujících arch vymyslela sama pro sebe, pilovala ji jako posedlá a nikdy by ji ani nenapadlo, že by mohla vyjít knižně.
Pohodový týden s KNIHCENTRUM.CZ
Dnes máme pondělí a to znamená, že jsme tady s tipy a nápady na to, co byste si mohli vyzkoušet s námi. A na rovinu, dnes vám chceme dělat vyloženě chutě na něco dobrého!
Recenze: Čtvrteční klub amatérských detektivů
Jejich věkový průměr je osmdesát let. Žijí v luxusním domově pro seniory, a protože jsou zvědaví, až to není hezké, založí si amatérský vyšetřovací klub. Jak obstojí, když v jejich blízkosti dojde ke skutečné vraždě?
Catherine Shepherd: „Miluju hru na kočku a myš mezi vyšetřovateli a pachateli.“
Catherine Shepherd patří k nejprodávanějším německým autorkám thrillerů a kriminálních románů. V listopadu 2015 začala publikovat sérii s hlavní postavou berlínské vyšetřovatelky Laury Kernové a o rok později vydala knihu Vražda na blatech (Mooresschwärze), úvodní svazek série kriminálních příběhů s patoložkou Julií Schwarzovou.
Recenze: Poslední kojot
Michael Connelly a Harry Bosch – tím je řečeno vše!
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

POZOR, nenechte si ujít bestsellery lékařky Jany Martincové s touto výjimečnou slevou.
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více