RSS
archiv revue
Recenze: Mrtvý muž
Bianca Bellová se na české literární scéně uchytila jako jedna z našich nejčtenějších autorek. Pro velký zájem tak nakladatelství Host vydalo dotisk druhotiny zmíněné autorky s názvem Mrtvý muž.
Sleva 20–80 % v nově otevřeném knihkupectví ve Frýdku-Místku
Poblíž vlakového nádraží jsme před časem otevřeli další pobočku KNIHCENTRUM.CZ. Zavítejte k nám a využijte skvělé slevy.
Recenze: Vazač vzpomínek
Chcete zapomenout na svůj žal? Přejete si vymazat vzpomínky na ošklivé chvíle? Potřebujete navždy skrýt děsivé tajemství? V tom případě si pozvěte vazače vzpomínek. Ten se postará o to, že zapomenete. Navždy.
Recenze: Dva roky v hajzlu
Nechat si ostříhat vlasy, zapomenout na děvčata, poslouchat a plnit příkazy, a to jakkoliv bizarní, na dva roky přijít o svobodu. Sloužit v Československé lidové armádě bylo zkouškou dospělosti. Náročná vojna plná disciplíny, šikany, rozkazů i nových přátelství, dělala z chlapců chlapy.
Amnézie – někdy je lepší nevědět
Na některé vzpomínky je lepší zapomenout. Mohly by ublížit, mohly by ohrozit. Mohly by člověku obrátit život naruby…
Recenze: Levá strana světa
Niterný společenský román americké autorky nás zavede za cílevědomou ženou, která ignoruje znamení „Zastav se a zvolni“. Jaké to bude mít důsledky pro ni a její rodinu? Příběh láká i díky málo prozkoumané neuropsychologické poruše.
Recenze: Hvězdy na cestě
Hvězdy na cestě jsou typicky letní čtení. Ale ani teď knihu nemusíte odsouvat až na dobu prázdnin, a naopak když po ní sáhnete teď, perfektně vás navnadí na slunné, teplé měsíce. S hlavními hrdiny se totiž vydáme na Krétu a tamější nádherné rozpálené pláže.
Soutěž o 3 výtisky knihy Falešná společnice s podpisem autora
Pojďte si zasoutěžit o historickou romanci Falešná společnice. Tři z vás získají tuto knihu s podpisem autora. A to není všechno. Ke knize výherci dostanou ještě magnet, medailonek a záložku.
Prémiový obsah
číst více
48. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Recenze: Ária
Teherán, 1953. Mladý řidič Behrúz najde mezi odpadky čerstvě narozené miminko. Dívka má modré oči a zrzavé vlasy. Pro ostatní je ďábel, ale on se jí ujme a rozhodne se ji vychovat jako vlastní. Jak Ária obstojí ve světě, kde ženy nemají žádnou hodnotu?
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!