RSS
archiv revue
Recenze: Čas riskovat všechno
Druhá světová válka má mnoho neohrožených hrdinů, kteří si zaslouží náš neskrývaný obdiv a úctu. Prvotina anglické spisovatelky a redaktorky Clodagh Finnové s názvem „Čas riskovat všechno“ je emotivní sondou životního příběhu jedné z největších hrdinek, která riskovala svůj vlastní život hned ve dvou válkách.
Velikonoční čtení a zábava s dětmi
Přemýšlíte, co si přečíst s dětmi na Velikonoce? Nebo čím je na chvilku zabavit? Rádi vás inspirujeme.
Recenze: Helenčino pečení - Velikonoční mámení
Je sice pravda, že letos na Velikonoce k nám opět moc návštěv nezavítá, ale proč si jarní svátky nezpestřit jen sami pro sebe něčím slavnostním? Kuchařské knihy ze série Čtvero ročních období jsou pro vás důležitým pomocníkem a základem, pokud chcete sázku na jistotu.
Oživte velikonoční zvyky
Pro mnoho rodin se staly Velikonoce dobou, kdy mohou vyrazit na kratší dovolenou. Současná situace tomu nepřeje. Většina z nás zůstane doma, a tak je čas na to oprášit velikonoční zvyky.
Jaký je Váš rok?
Zavzpomínejte na rok, kdy jste se narodili, nebo který vám utkvěl v paměti.
Soutěž o 3 dětské dvojjazyčné knihy
Soutěžíme o 3 krásné dvojjazyčné knihy pro děti: Heidi, děvčátko z hor, Petr Pan a Alenka v říši divů.
Prémiový obsah
číst více
44. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Dilema – pravda je může oba zničit
Thriller nebo psychologický román? Tak trochu obojí. B. A. Paris přesně ví, jak si udržet pozornost čtenáře, a i když se tento příběh od předchozích trochu liší, je to skvělé počtení.
Recenze: Ikabog
Bylo jednou jedno království jménem Přehršlánie a v něm se všichni lidé měli nadmíru dobře. Všeho měli dostatek, jídla a pití a zlata, nikdo si na nic nemohl nikdy stěžovat. Vládl zde král Norbert, který si ze všeho nejvíc přál být statečný tak, jak se viděl v očích svých dvou rádců Flusbrocka a Kydliána. Jenže přání je někdy otcem myšlenky…A tak se objevila příšera, proti které bylo nutné bojovat a ukázat tak lidem, že i ti nejobyčejnější podrazáci si mohou žít stejně, jako lidé, co to se zemí myslí dobře.
Zapomeň na mě – psychologický thriller, který vás dostane!
Jsou knihy, které si přečtete a nic zvláštního necítíte. No, a pak jsou knihy, o kterých musíte přemýšlet a které ve vás zůstanou. Přesně takový je i thriller Zapomeň na mě.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!