Kdo je to? Naučné leporelo pro prcky od 2 let za 79 Kč

RSS
archiv revue
Recenze: Narozen v modrý den
O poruchách autistického spektra se toho ví obecně ještě stále málo. Jak těžké je proto napsat knihu pro běžného čtenáře o někom, kdo myslí v číselných řadách, vyjmenuje vám 22 tisíc položek čísla pí a kdo se naučí cizí jazyk za týden?
DOčteNO - Propast smrti
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu přečíst.
Soutěž o 3 výtisky knihy Vlk pes člověk
Pojďte si zasoutěžit o publikaci, která získala rakouské ocenění Vědecká kniha roku v oblasti medicína a biologie. 3 výherci získají knihu Vlk pes člověk.
Prémiový obsah
číst více
DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 399 Kč
Dnes 25. 11. je Mezinárodní den bez nákupů. Vynechte nakupování v obchodě a objednejte si u nás na e-shopu.
Naši recenzenti doporučují
Opět jsme pro vás připravili přehled nejzajímavějších recenzí, které jsme v poslední době publikovali na našem blogu.
Pusťte se s námi do vánočního tvoření – levně, jednoduše a doma
Milujete předvánoční období, ve kterém se připravujete na pár dní pohody v rodinném kruhu? Přichystali jsme pro vás pár rad, jak si sami či společně s vašimi ratolestmi vyrobit vánoční dekorace.
Knihomolské novinky na skladě!
Nejlepší dárky pod 🎄
Recenze: Pseudonym
Florence Darrowová je asistentkou v redakci jednoho newyorského nakladatelství. Práce ji baví, ale i tak sní o tom, že jednou napíše román, který vstoupí do dějin. Když dostane možnost pracovat pro záhadnou spisovatelku píšící pod pseudonymem Maud Dixonová, popadne příležitost za pačesy. V tu chvíli netuší, jaké hrůzy na ni čekají.
Neknižní dárky na Vánoce
Pokud doma nemáte zrovna knihomola a chcete někomu takovému v našem e-shopu koupit dárek, není problém. Můžete si vybrat z neknižního sortimentu od hraček přes tašky, lampičky, hrnky až po různé drobnosti jako např. přívěsky a další. Vybrali jsme pár tipů, které by mohly pod vánočním stromečkem potěšit.
Naučné a zábavné dětské knihy 2 + 1 zdarma
Zábavné poznávání zvířátek pro děti.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!