RSS
archiv revue
Recenze: Nebezpečné známosti
První obětí je mladík s drogovou minulostí. Ačkoliv všichni věří, že se napravil, je nalezený s injekční stříkačkou v ruce. Nad jeho smrtí visí řada otazníků a velmi brzy padne slovo: vražda. Zločinů přibývá a Eva Dallasová se svým týmem mají plné ruce práce.
Deníky Mimoňky do každé dívčí knihovničky
Holky, kterým už bylo 9 let (není podmínkou ☺), by určitě měly mít v knihovničce aspoň jednu Mimoňku! První z těchto knih psaných formou deníku vyšla už v roce 2011 a stala se velmi oblíbenou. Postupně vycházely další a další díly. Všechny čtenářky určitě potěší kromě samotných příběhů i to, že deníky jsou krásně ilustrované.
MUDr. Josef Jonáš: Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni
Kniha Svět přírodních antibiotik z nakladatelství Eminent vzbudila před lety velký ohlas. Její autoři nyní přicházejí s publikací, která zaujme každého. Přibližuje potraviny, rostliny a prostředky v jejich každodenním využití tak, aby se staly součástí vaší kuchyně.
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - ČERVEN 2020
Ke stávajícím odměnám ve věrnostním programu jako jsou poukazy na knihy, knihy za 1 Kč, slevy k partnerům apod., jsme přidali další várku nových odměn. Podívejte se.
Gods of Jade and Shadow – příběh přitažlivého boha smrti v angličtině
„My father may have told tall tales, and maeby he did not have much money, but he was a man worthy of respect. And when I leave this place I will be someone worthy of respect, just like him.“
Walden aneb život v lesích či o samotě?
Po karanténě a životě mezi čtyřmi stěnami je to možná trochu vážné téma, ale Život v lesích může umožnit člověku soustředit se na to, co je opravdu důležité.
Mlčící pacientka – fenomenální psychologický thriller, jaký jste ještě nečetli
Vzít do ruky tuto knihu znamená zapomenout na několik hodin na realitu a ponořit se do fascinujícího příběhu, který nahání strach i husí kůži. Nemáte na co čekat. Rychle si sežeňte Mlčící pacientku, protože je prostě skvělá.
Recenze: Plachetnice na vinětách
Marii chybí pár let do padesátky. Právě se rozvádí a uvažuje o tom, že změní zaměstnání. Ve svém životě se necítí dobře a věří, že na ni někde čeká shakespearovská láska jako z knih. Splní její sny mladičký knihkupec Filip?
Recenze: Co po ní zbylo
Sice nikoli výjimečný, ale určitě perfektně vymyšlený a promyšlený thriller!
Recenze: Travič
Sabden je na první pohled mírumilovné městečko. Sice má temnou historii plnou čarodějnických procesů a žil v něm perverzní sériový vrah, ale jinak je všechno v pořádku. Anebo ne? Dvě ženy se sem vracejí po hezké řádce let a na obě tu čeká ošklivé překvapení.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!