Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Recenze: Maltézská výměna
Papež zemřel a ve Vatikánu se chystá volba jeho nástupce. Existují ale lidí, kteří hodlají volbu ovlivnit. Dotyční se neštítí vůbec ničeho a jejich jediným protivníkem je bývalý tajný agent Cotton Malone.
Recenze: Toskánské dítě
Joanna pochází ze šlechtického rodu, ale po svém otci zdědila pouze hrstku obrazů a dopis pro tajemnou ženu z Itálie. Joanna se vydá po stopách otcovy dávné lásky a v Itálii na ni čeká pěkná řádka překvapení. Joanna ale zjišťuje, že ne všechna jsou nevinná.
Strašák jménem HOME OFFICE
Většina firem moudře rozhodla, aby v této době jejich zaměstnanci pracovali z domu. Někteří takovou možnost vítají, jiní tak pracují běžně, ale pořád je spousta lidí, kteří si neví rady se svobodou a neumí si svou pracovní dobu zorganizovat. Víme, jak na to. Čtěte dál.
Recenze: Krvavý lístek
Po nejočekávanější young adult fantasy roku 2019 a zároveň prvním dílu trilogie o krvavé magii sáhla naše recenzentka Niki. Jak se jí četl Krvavý lístek?
5 tipů co dělat, když je to doma k ukousání
Všichni to teď známe, musíme „sedět“ doma, a to může být pro některé docela náročné. Máme pro vás 5 tipů, co můžete dělat doma, abyste se cítili lépe a neskočila na vás špatná nálada.
Soutěž o 2 výtisky knihy Můj tajný život
Chcete poznat kurtizánu 21. století Lucii Hříšnou, která vám svůj druhý, tajný život předkládá v knize Můj tajný život? Pak zkuste štěstí v naší soutěži a vyhrajte knihu odhalující skutečný příběh luxusní společnice.
Prémiový obsah
číst více
Březnové knižní šílenství. Dopravu platíme my!
Máte rádi překvapení? Připravili jsme pro vás DOPRAVU ZDARMA NAD 300 KČ🚛 !
Jak zabít nudu v koronavirové krizi? Vybrali jsme pár knih o epidemiích, které stojí za přečtení
Někteří by je možná v současné situaci neotevřeli, jiní je naopak vyhledávají. Pojďme si posvítit na knihy o epidemiích, možná některé z nich přijdete na čtenářskou chuť, objednáte si ji a doma s ní pak zabijete když už ne virus, tak aspoň čas strávený v koronakaranténě.
Recenze: Stínové válečnice
Byly různě staré, pocházely z různých společenských tříd, ale jedno měly společné. Chtěly pomoci své vlasti v boji proti fašistům. Seznamte se s neohroženými ženami z amerických a britských tajných služeb.
5 největších „drasťáků“, jaké jste kdy četli
Špatné zprávy se na nás valí ze všech stran, pojďme na chvíli zapomenout na roušky a viry a přebijme to něčím mnohem drastičtějším, hrozivějším, vražednějším...
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!