RSS
archiv revue
Knižní novinky pro děti a mládež - únor 2020
Pravidelná porce tipů na knižní novinky pro naše ratolesti - od nejmenších až po teenagery - je tady!
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - ÚNOR 2020
Ke stávajícím odměnám ve věrnostním programu jako jsou poukazy na knihy, knihy za 1 Kč, slevy k partnerům apod., jsme přidali další várku nových odměn. Podívejte se.
Recenze: Šikmý kostel
Na pulty knihkupectví se v těchto dnech dostala kniha Šikmý kostel. Jedná se o první díl zamýšlené trilogie, který by určitě neměl ujít vaší pozornosti. Více se dozvíte v recenzi Denisy Šimíčkové.
Soutěž o 10 vstupenek na divadelní představení Žena, která uvařila svého manžela 25. 2. 2020
Divadlo Na Maninách v Praze nabízí výběr ze široké škály divadelních her. Pojďte si zasoutěžit a vyhrajte vstupenky na představení Žena, která uvařila svého manžela.
Přečtěte si knihu Cari Mora Thomase Harrise
Mlčení jehňátek a Hannibala Lectera není nutné nikomu představovat. Ale Cari Mora je něco úplně jiného. Jedno mají společné – budete se bát...
Soutěž o 3 boxy autobiografie 3 a ½ roku
Zajímá vás životní příběh českého miliardáře? Ve čtyřech dílech autobiografického cyklu 3 a ½ roku ho můžete poznat. Soutěžíme o 3 boxy|!
Recenze: Archanděl
Začalo to v devadesátých letech. Tehdy došlo k brutální vraždě šesti členů metalové kapely. Až dnes na světlo vyplouvají nové důkazy a vše nasvědčuje tomu, že všechno bylo úplně jinak. „Archanděl“ je strhující příběh, jehož autoři zdatně šlapou na paty velikánům v žánru kriminálního thrilleru.
Recenze: Sám proti inkvizici
„Pouze ten, kdo musel přežívat s dvojí totožností a celá léta skrývat se strachem a s hanbou svou identitu, kterou považuje za pravdivou, ví, jaké je to utrpení. Je to víc než tíha, je to dráp drásající vás i ve spánku.“
Soutěž o 10 vstupenek na divadelní představení HRA SE SMRTÍ 18. 2. 2020
Divadlo Na Maninách v Praze nabízí výběr ze široké škály divadelních her. Pojďte si zasoutěžit a vyhrajte vstupenky na představení HRA SE SMRTÍ.
The Starless Sea – přečtěte si knihu v originále
Proč číst knihu v angličtině? Protože překladem se často stírá spousta slovních hříček, které se zkrátka přeložit skoro nedají. Protože kniha v originále má své kouzlo a knihu The Starless Sea si ani jinak přečíst nemůžete - zatím ji u nás nikdo nevydal.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!