Kdo je to? Naučné leporelo pro prcky od 2 let za 79 Kč

RSS
archiv revue
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - SRPEN 2019
Členové věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ pozor! Máme pro vás nové odměny za nákup.
I knihomolské tričko může být sexy! Co myslíte?
Dámy milující knihy by měly zapátrat, co jim chybí v šatníku. Přihořívá, přihořívá...HOŘÍ! Je to knihomolské tričko :-)
UKONČENO - 100 KNIHCENTŮ navíc za nákup knihy Přátelé
Taky vás seriál Přátelé nikdy neomrzel? A víte, že letos je tomu 25 let, kdy se seriál poprvé objevil v televizi? Při této příležitosti vychází nová kniha Přátelé, ke které právě teď získáte 100 KNIHCENTŮ navíc.
Recenze: Léto, kdy jsem zkrásněla
Dospívající Belly se celý rok těší na léto. Opět se setká s nejlepší kamarádku své maminky a jejími syny. Conrad a Jeremiah ji berou jako mladší sestru, přitom ona je do jednoho z nich zamilovaná. V jejích šestnácti letech dojde k obrovským změnám. To léto se přihodí spousta krásných, ale i tragických událostí.
Bestseller Marka Mansona Důmyslné umění, jak mít všechno u pr**le
Není třeba si nic nalhávat a vidět všechno v růžových barvách. Jestli jste si to ještě neuvědomili, tak tohle vážně nefunguje. „K čertu s pozitivismem," říká Mark Manson. „Buďme upřímní, když něco stojí za ho*no, tak si to přiznejme a naučme se s tím žít."
Soutěž o 2x balíček 2 knih: Couchsurfing v Rusku+Couchsurfing v Íránu
Pojďte si zasoutěžit o 2 knihy německého novináře Stephana Ortha - Couchsurfing v Rusku a Couchsurfing v Íránu. Balíček těchto dvou knih čeká na dva výherce.
UKONČENO - 16. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ, ve které se loví KNIHCENTY pomocí indicií.
Recenze: Síla přírody
Pět žen z jedné firmy vyrazí do lůna přírody, aby zapracovalo na vzájemných vztazích. Cílem akce je stmelit kolektiv, jenomže to by dotyčné nesměly skrývat ošklivá tajemství. Na povrch vyplouvají vzájemné antipatie, hádky a výčitky jsou na denním pořádku. Z výletu se vrátí pouze čtyři a policisté před sebou mají nelehký úkol.
Recenze: Lékařem v africkém pekle
Román Lékařem v africkém pekle je pravdivým příběhem lékaře, gynekologa z Demokratické republiky Kongo. Kongo však není ani za mák demokratické a o republice nemůže být také ani řeč.
Osvětimská ukolébavka
„Lidské bytosti jsou jen kratičký vzdech uprostřed uragánu, v němž žijeme, avšak Osvětimská ukolébavka nám připomíná, že můžeme zůstat pány svého osudu, byť proti nám stojí doslova celý svět…“
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!