Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Premiéra Poslední aristokratky je naplánovaná na 24. října
Poslední aristokratka je už dostřihána a původně literárních postav se ujala česká herecká esa. Přečtěte si také zajímavosti z natáčení.
Soutěž o 3 výtisky knihy Podivné přátelství
Ostřílený svérázný detektiv a mladá právnička, která přešla od justice k policii, jsou hlavními hrdiny kriminálního románu, ve kterém jde o křivdu a spravedlnost. A vy můžete tuto knihu vyhrát v naší soutěži.
Život plný sexu, alkoholu a lehkých žen
Život Charlese Bukowského byl na první pohled jeden obrovský mejdan plný alkoholu a žen, které mu chtěly ve všem vyhovět. Kdo vlastně byl ten muž, jehož citáty vidíme i dnes všude kolem?
Dvě knihy pro děti, které nerady čtou
Snažíte se, aby vaše děti četly a jim se prostě nechce? Možná pro vás máme řešení. Tyto dvě knihy děti okouzlí raz dva a nebudou k tomu potřebovat ani kouzelnou hůlku.
UKONČENO - 100 KNIHCENTŮ navíc za nákup knihomolského plecháčku
Knihomolský plecháček je oblíbený mezi knihomoly. V našem e-shopu a v prodejnách nabízíme i další parádičky pro pravé knihomoly.
Kuchařka pro teenagery vyhrála v celosvětové soutěži
Julie Kučerovská, autorka knihy „Kuchařka pro teenagery“, vyhrála 1. místo v celosvětové soutěži Gourmand Cookbook Awards v kategorii „D11 Family“! Vyhlášení a předání cen proběhlo 4. 7. 2019 v čínském Macau.
UKONČENO - 13. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu, ve které můžete získat 50 KNIHCENTŮ a vybrat si ihned knihu za 1 Kč.
Recenze: Synové boha Slunce
Dějiny Incké říše v podání české vědkyně jsou fascinující četbou!
Recenze: Ve stínu Hvozdu
Ve stínu Hvozdu je skrytý skvost, který by neměl uniknout žádným fanouškům fantasy, kteří milují východní mytologii.
Soutěž o 3 výtisky: Velká knížka HASIČI pro malé vypravěče
Mají vaše ratolesti v knihovničce nějakou knihu ze série Velkých knížek pro malé vypravěče? Pokud ne, zkuste si zasoutěžit, třeba právě vy vyhrajete a uděláte svému dítěti radost. Máme tady 3 kousky knihy HASIČI.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!