RSS
archiv revue
Knižní novinky - říjen 2019
Sluníčka ubývá, dny se zkracují, rána jsou čím dál chladnější… Za dva měsíce už budeme pomalu péct cukroví, ale teď si můžeme ještě užít krásný podzim a pořídit spoustu báječných knih.
3 knihy, které naučí
Přestože knihy, které dnes doporučíme, nejsou učebnicemi, tak naučí. Leporelo My jsme malí muzikanti z vašeho dítěte udělá hudební hvězdu, kniha Povídej pohádku obohatí jeho slovní zásobu a zlepší myšlení, díky příručce Výcvik psa od A do Z zase zjistí, že výchova (byť jen psa) je opravdu dřina.
Recenze: Srdce včely má pět komor
Chovat včely je úžasné dobrodružství... Jak je u mě při recenzování knih s přírodovědnou tematikou zvykem, začnu trochu zeširoka...
UKONČENO - Hydratační balzám ke každému nákupu nad 200 Kč zdarma
Je tady podzim, zelené listí se mění v paletu barev, čekají nás slunečné i deštivé dny a hlavně chladná rána. Naše rty jsou náchylnější na popraskání, a protože o vás rádi pečujeme, můžete si k nákupu přihodit dárek - knihomolský hydratační balzám.
KAROLINA OKTOBEERFEST + křest knihy PIVAŘKA 2
V půlce října si již pošesté budete moci vychutnat nejširší nabídku piva a pivních speciálů v Moravskoslezském kraji. Navíc v rámci Oktobeerfest proběhne křest knižní novinky měsíce října - PIVAŘKA 2.
Soutěž o 5 krásných diářů na rok 2020
Praktický formát 18měsíčních diářů je hitem posledních let. Poskytuje totiž možnost naplánovat si například celý školní rok či jiné období, které nekončí s 31. prosincem. Skvělé je, že nemusíte nic přepisovat v tom nejhektičtějším období roku ani nosit dva záznamníky, když zrovna potřebujete místo na jiné věci. Soutěžte a vyhrajte diář!
Nová prodejna v Novém Jičíně
Nově otevřená prodejna v Novém Jičíně už přilákala spoustu zákazníků.
Rozhovor s Karlem Gottem
Nejvýznamnější český zpěvák Karel Gott zemřel. Pro náš časopis KNIHCENTRUM revue nedávno poskytl rozhovor, který s ním uskutečnil legendární hudební publicista Miloš Skalka, jenž vybíral a sestavoval repertoár pro Supraphonem vydaný 15CD-box Singly a 4CD Největší hity.
Kalamita jménem Božka přichází pobavit čtenáře
Představte si, že vlastníte čtyřpatrový dům, který vůbec není lehké udržovat. Uklízečka, která dosud tuto roli zastávala, dává výpověď, a vy jste v tom zůstali sami. Je potřeba najít nějakého dobrodince, který se o rozsáhlý úklid postará. Co takhle Božka?
Pivobraní u vás doma
Rádi ochutnáváte nová zajímavá piva, ale ne vždy se vám podaří vybrat takové, které by bylo podle vašeho gusta? Tak si zkuste uvařit domácí várku podle vlastního receptu s poměrem ingrediencí, který vám bude vyhovovat!
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!