RSS
archiv revue
Vynikající příspěvek do diskuze o „moderních“ závislostech!
Před časem jsem kdesi viděl kreslený vtip: Maminka odvádí vztekajícího se synka domů na večeři, kluk se otáčí k plácku, kde jeho kamarádi hrají fotbal, brečí a chce se mamince vytrhnout a vrátit se zpátky ke hře (pod tím byl nápis Dříve). Druhý obrázek (Dnes) byl podobný, přesto však úplně jiný: Maminka táhne chlapce ven, aby si hrál s míčem, kluk pláče a ohlíží se do svého pokojíčku, kde má na počítači rozehranou nějakou videohru a za nic na světě se od ní nechce odloučit...
Miroslav Macek: Snažím se psát pozitivně
Ve středu 12. září představil Miroslav Macek v Domě knihy svou nejnovější knihu plnou laskavého humoru s názvem Ona, oni a já aneb Vychovatelem snadno a rychle.
5 otázek pro Martinu Lukáškovou
Autorka oblíbeného lunárního diáře a stolního kalendáře nám prozradila mnoho zajímavého o vlivu Měsíce na náš život a také něco o sobě.
Soutěž o 3 výtisky knihy Máme to rádi zdravě
Uplynuly už 2 roky od doby, kdy vyšla poslední kuchařka Břicháče Toma & Lucie. Teď je nová kniha konečně venku a vy si o ni můžete zasoutěžit. Čeká na 3 z vás!
UKONČENO - Rozdáváme soutěžní záložky Lenčiny katastrofy
Tři soutěžící vyhrají kompletní řadu knih Lenčiných katastrof a další tři získají každý po prvním dílu z této série.
Dům krásy je rozhodně nevšední záležitost
Karen pracuje jako kosmetička v luxusním salonu. Claire provozuje psychiatrickou praxi a Lucía právě odešla od manžela píšícího bestsellery o životním stylu. Všechny ženy ukrývají tajemství a jejich osudy spojí smrt mladičké školačky.
Ach, ta nešťastná láska, aneb Joker miluje Harley
Znovuzrození hrdinů DC - komiksový projekt, jenž se i u nás již pěkně zabydlel a nabídl čtenářům nejnovější dobrodružství jejich oblíbených superhrdinských postav. Jednou z nich je i Harley Quinn, která se u fanoušků těší v posledních letech nebývalé oblibě. Po úvodní “rebirthové” knize Umřít s úsměvem přichází autorské duo A. Conner a J. Palmiotti s dalším příspěvkem této zpola šílené hrdinky. Tentokrát s podtitulem Joker miluje Harley.
Soutěž o 3 výtisky knihy Lenčiny katastrofy (3. díl)
Lenka Patrmanová je opět tady! Vychází 3. díl Lenčiných katastrof, tentokrát s podtitulem Zaklínaní hadů. A my máme tuto knihu pro 3 z vás, kteří si o ni zasoutěží a budou mít štěstí.
Novinky knižní rodinky - 10. díl
Koukněte na video, kde vám Ondra z pohodlí gauče představí knihy, které možná utekly vašemu bystrému oku.

VIDEO ZDE, stačí kliknout :-)
Hororové počteníčko - 40 %
Co takhle začít babí léto s hororovým čtením? A co takhle číst se slevou? Pokud milujete horory, e-knihy a slevy, tak je tato akce přímo na míru pro vás.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!