RSS
archiv revue
VĚRNOSTNÍ PROGRAM KNIHCENTRUM.CZ
Staňte se členy věrnostního programu a sbírejte KNIHCENTY! Budou se hodit při nákupu dárků.
Královna Coney Islandu je zpět!
Znovuzrození hrdinů DC. Jedinečný komiksový projekt, o kterém bezpochyby ještě hodně uslyšíme. Po úspěšném startu prvních příspěvků do české obdoby DC Rebirth nám nakladatelství BB art přináší další přírůstek do tohoto mamutího projetku.
Kniha S cejchem ďábla odhalí krutost karlštejnské vražedkyně
Kateřina z Lažan je andělsky krásná. Je z urozeného rodu a tak jí otec hledá vhodného ženicha. Mnoho mužů odmítl, až ji vybral za muže stárnoucího Jana Bechyně. Ten má své statky na Pičíně a je také královským purkrabím na hradě Karlštejně. Kateřina vládne tvrdou rukou a již brzy se jí začne mezi služebnictvem říkat Bestie z Karlštejna.
Knižní novinky - červen 2018
Když přijde červen, všichni už myslíme na letní dovolenou, moře, pláže, bazény, plavání, mojito a prázdniny. A k volnu patří i pořádná zásoba knih, tak se pojďme podívat na červnové knižní novinky. Co nás čeká v červnu?
Lidské osudy jsou v knize Čechoslováci v gulagu vyprávěny tak, že vám bude běhat mráz po zádech
Tato kniha vznikla ke 100. výročí bolševické revoluce v Rusku, která proběhla v roce 1917, při němž byly miliony osob zotročených nebo zavražděných.
Dominika Gawliczková procestovala na motorce kus světa
Metr a půl vysoká Dominika s ještě menší motorkou se vydala sama napříč Jižní Amerikou. Setkala se s padouchy i vzteklými psy, s poruchou i nemocnicí. O tom, že to není fikce a že jí často nebylo do smíchu, si Dominika v přítomnosti hostů povídala s moderátorem na veletrhu Svět knihy, v doprovodu ukázek vlastních fotografií z cest.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!