RSS
archiv revue
Příběh Vítězslavy Kaprálové jako divadelní hra
Nakladatelství Host přichází s další knihou Kateřiny Tučkové s názvem Vitka. Jedna z nejznámějších současných brněnských autorek se v ní opět zaměřuje na ženskou hrdinku – tou je Vítězslava Kaprálová (1915–1940) – mimořádně talentovaná hudební skladatelka a dirigentka, jejíž slibnou kariéru ukončila předčasná smrt.
Novinky knižní rodinky - 3. díl
Dnešními novinkami vás provede Magda, která má pro vás tipy na čtyři knihy. Pojďte se s ní mrknout do knižních regálů.
Ďáblův spár má v sobě i cosi seversky zádumčivého
Novinářka Jennifer prchá před svými nepřáteli na rodný ostrov Guernsey. V tomhle Bohem zapomenutém kraji dávají lišky dobrou noc a ona doufá, že si upořádá život a najde ztracený klid. Místo toho tu na ni čeká zvrácený sériový vrah, který se vyžívá ve vraždění mladých žen.
Drsný muž - z lovce „atentátníka“ se stává štvaná zvěř
Tento klasický thriller z roku 1939 popisuje příběh sira Roberta, nájemného vraha a zkušeného střelce, který odjíždí do jedné evropské země, aby zde spáchal atentát na krutého diktátora.
Soutěž o 2 výtisky knihy Rozmačkané ego se slaninou
Pojďte si zasoutěžit o román Lenky Požárové. Máme tady 2 výtisky pro výherce!
Petr Havlíček: Na trhu je 80 % potravin, které vůbec nepotřebujeme
Že to jde i bez mléka a vajec, dokazoval hostům besedy v Domě knihy výživový specialista Petr Havlíček. Beseda se konala ve středu 18. dubna.
SOUTĚŽ - KNIHY NA ROK ZDARMA DLE VLASTNÍHO VÝBĚRU V HODNOTĚ 6000 KČ
Hledejte pomocí 5 indícií literární postavu nebo autora. Losujeme tři výherce. Stačí sledovat sociální sítě, webové stránky a newsletter KNIHCENTRUM.CZ každou středu v měsíci květnu.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!