Levněji z bazaru – nové, ale poškozené: Stezka Českem Nové příběhy za 122 Kč

RSS
archiv revue
Soutěž o 10 výtisků knihy Svět bez stížností
Soutěžíme o knihu Svět bez stížností, která nám připomíná, že jediné trvalé a konstruktivní změny, které můžeme ve světě udělat, jsou ty, které uděláme sami v sobě. 10 z vás může vyhrát. Pojďte do toho!
Popel Londýna je nejen detektivka a horor, ale také špionážní thriller plný konspiračních teorií a politických intrik
V roce 1666 zachvátil Londýn požár, který pozřel vše, co mu stálo v cestě. Katastrofa zničila budovy, uhořel nespočet lidí a v důsledku se změnilo společenské dění i politické smýšlení. Kromě toho tato tragédie nebývalých rozměrů obrátila vzhůru nohama životy několika obyčejných lidí.
Tarot andělů strážných je vhodný pro začátečníky i pro pokročilé vykladače
S vykládacími kartami pracuji velmi ráda, a proto mé pozornosti nemohl ujít ani Tarot andělů strážných od nakladatelství Synergie, který má na svědomí má oblíbenkyně Doreen Virtue ve spolupráci s dalším autorem. Nalákaly mne také nádherné ilustrace, kterými se tento tarotový set pyšní.
Krvavé sestry jsou až brutálně realistické
Krvavé sestry jsou strhující thriller odehrávající se v irském městě, které předstírá, že brojí proti zločinu. Hlavní hrdinka, komisařka Katie Maguierová, čelí chladnokrevným a nápaditým zločincům stejně jako některým policistům, kteří jí neustále házejí klacky pod nohy. A protože je čerstvě těhotná, musí si ujasnit, jak bude vypadat její soukromý život.
Hana Hindráková vyráží na dobrodružnou cestu
Spisovatelka Hana Hindráková, autorka románů z afrického prostředí, odlétá v druhé polovině ledna do Keni, aby tam získala informace pro svou novou knihu. Do této subsaharské země se vypraví již pošesté.
Sylva Lauerová: Budu psát román, protože jsem to svým čtenářkám slíbila
Prvním hostem letošního roku byla v Domě knihy spisovatelka Sylva Lauerová. Představila zde již třetí upravené vydání erotického bestselleru Hračka.
Město, ve kterém vás může sežrat kanál
Debutující románový spisovatel Martin Bečan přichází se svou velice zajímavou fantasy novinkou, určenou zejména mladým čtenářům. Kniha Kaziměsti nabídne neotřelý alternativní svět, ve kterém se skupinka několika dětí bude muset vypořádat s blížící se zkázou.
Soutěž o 2 výtisky knihy Oheň a voda
Soutěžíme o 2 výtisky knihy Oheň a voda. Je to román plný skandálních odhalení, jiskřivé erotiky a napínavého děje, který čtenáře zavede do Švédska, New Yorku i afrického Čadu. Po romanci Nepřátelé a milenci je druhým dílem úspěšné trilogie.
Máte doma mazlíčka? Zapojte se do naší soutěže na Facebooku!
Na Facebooku vyhlašujeme soutěž MAZLÍČEK S KNIHOU.
V knihách Alice Clayton obvykle hraje prim humor, vtip, trefné hláškování a životní situace brané s velkou nadsázkou
Sexy farmář je knihou tak trochu o americkém snu. Nechybí milované rustikální rodinné bistro, kouzelně zašlé, ale útulné a neměnné, pokorný farmář, ze kterého se vyvine napravený snob, vidina vlastního food trucku a kontrast obyčejných obyvatel se smetánkou, kdy samozřejmě roli těch hodných hraje tvrdě pracující většina.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte po vlastní úrodě? Jde to i bez zahrady! O tom vás přesvědčí autor knihy Domácí zahrádka, o kterou můžete soutěžit. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Blíží se dovolená. A co to pro nás knihomoly znamená? Že si pěkně vybereme knihy, které si vezmeme s sebou, ať nejsme bez zásob. Vyberte si to pravé čtení na léto.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!