RSS
archiv revue
Kouzelní delfíni a mořské víly jsou skvělou pomůckou k věštění
Set obsahuje 44 samostatných karet. Jedná se o skvělou pomůcku na jednorázové věštění nebo pro případ, že hledáte inspiraci a nevíte, co v dané situaci udělat.
Pravnučka Borise Pasternaka napsala jeho strhující životopis!
Anně Pasternakové se skvěle podařilo představit svého slavného příbuzného jako literárního génia a statečného člověka.
Citový život zvířat je sondou do zvířecích duší
Citový život zvířat je další kniha Petera Wohllebena, autora bestselleru Tajný život stromů.
Nora Roberts přichází v Srdcové dámě s neuvěřitelnými nápady
Srdcová dáma vám nedá spát. Je maximálně velkolepá během čtení, a i když za pár týdnů už vám budou detaily možná splývat, dojem zůstane.
Zkurvenej příběh - thriller vyprávěný ve stylu detektivek americké drsné školy
Zkurvenej příběh je na hony vzdálená všemu, co u nás autorovi zatím vyšlo. Stačí knihou prolistovat a hned je jasné, že největším rozdílem je autorův styl psaní.
Hvězdy nad hlavou - tato kniha je třešničkou na dortu
Marissa Mayerová už nám několikrát potvrdila, že umí psát čtivé a originální příběhy a kniha Hvězdy nad hlavou, jenž doplňuje a zároveň i uceluje celou sérii Měsíčních kronik...
Závěje jsou smutným, procítěně napsaným dramatem o vinících a obětech
Román Závěje je psychologickým dramatem a zároveň prvotinou na poli beletrie pro dospělé norské spisovatelky Marit Reiersgardové. Na jejím úplném tvůrčím začátku totiž stály knihy pro děti a mládež.
Česká historie může být zábavná i pro mladé čtenáře
Tomáš Němeček je právník, novinář a autor několika knih. Nakladatelství Mladá fronta mu vydalo již tři komiksy ze série pro děti a mládež nazvané Velikáni do kapsy: Jan Hus, Karel IV. a Tomáš Garrigue Masaryk.
Soutěž o 2 výtisky knihy Báječné dny
Stejně napínavý jako filmy Alfreda Hitchcocka a horory Stephena Kinga je thriller Raphaela Montese Báječné dny. A o 2 výtisky této knihy můžete soutěžit.
Český bestseller za rok 2016 má své vítěze
Na palubě lodi Európé byly 10. května během slavnostního galavečera vyhlášeny nejprodávanější knihy za uplynulý rok v rámci internetového obchodu a sítě knihkupectví KNIHCENTRUM.cz.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Do Ostravy a Prahy se v těchto dnech sjíždí hokejové týmy z celého světa, jejichž přáním je jediné – umístit se na stupni vítězů a odvézt si z Mistrovství světa v hokeji 2024 některý z kovů.
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více