RSS
archiv revue
Soutěž o 3 výtisky knihy Oneiros
Pojďte soutěžit! Máme pro vás 3 knihy z produkce nakladatelství Fantom Print - napínavý thriller Markuse Heitze Oneiros.
Láska podle pravidel?
Jste-li romantici, pak je román Odvrácená tvář lásky přesně to, co hledáte a budete všem doporučovat. Coleen Hooverová napsala příběh, který mluví přímo k vaší duši a je plný emocí, které nelze tak úplně popsat v několika slovech.
Příznivci alternatívní historie si v knize Boží mágové přijdou na své
Příznivci alternatívní historie si v knize Boží mágové přijdou na své. Britský novinář a badatel Graham Hancock předkládá nová tvrzení, která mají otřást současným pojetím světa.
Výkupné pro krále ohromí irským kouzlem a autorovou nápaditostí
Výkupné pro krále je již čtvrtým dílem série o komisařce Katie McGuirové, kterou vydalo nakladatelství Host. Pro autora Grahama Mastertona je typická tématika irských sériových vrahů, mystiky a krutosti.
Mrtvou neměl nikdo rád - příběh plný vášní, křivd a touhy po pomstě
Temný příběh, chladný vyprávěcí styl a drsné kulisy současné Ostravy. Celá řada podezřelých a oběť vraždy, kterou neměl nikdo rád. Pokud si rádi hrajete na amatérské detektivy, tak tady si zaručeně přijdete na své. V knize není nikdo, koho byste mohli přestat podezírat.
Velký knižní čtvrtek
Ve čtvrtek 16. března 2017 se můžete v rámci tradiční akce Velký knižní čtvrtek těšit na patnáct knižních novinek, které patří k tomu nejlepšímu čtivu letošního jara.
Děsivá cesta do temné minulosti
Stalo se to kousek od domova v prostředí, které důvěrně znala a kde měla být v bezpečí. Jednou si šla jako vždycky zaběhat a domů se už nevrátila. Román Černooké Zuzany začíná v okamžiku, kdy je Tessie nalezena polomrtvá mezi ostatky ostatních unesených dívek.
Soutěž o 2 výtisky knihy Čáry života
Tento týden vyhlašujeme soutěž o 2 výtisky knihy Čáry života z pera Veronicy Rothové, autorky úspěšné fantasy série Divergence.
Dámy, hýčkejte se a oslaďte si život
Proč čekat na Godota, když věci můžete vzít do vlastních rukou? Čtěte více.
Pryč s jarní únavou!
Ještě chvilku a už je tady zase jaro. A s ním období, kdy se příroda budí a člověk usíná.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!