RSS
archiv revue
Proč psal Marek Pietoň knihu sedm let a proč ho tolik uchvacuje minulost Ostravy?
Dobrodruh a ostravský patriot Marek Pietoň obdivuje ostravskou historii. Inovace ve městě vnímá spíše negativně, raději než nablýskané fasádě dává přednost oprýskané zdi či ostravskému mouru. Proč psal knihu sedm let a proč ho tolik uchvacuje minulost Ostravy? To prozradil na besdě v Domě knihy.
Milujete Bounty? Máme pro vás zdravý recept!
Vyzkoušejte si recept na zdravou variantu kokosové tyčinky Bounty polité čokoládou - a bez cukru!
Na besedě s Petrem Havlíčkem a Petrou Lamschovou
Rozhodli jste se, že místo diet vsadíte na zdravý životní styl? Orientujete se v nabídce zdravých potravin, ale pořád sklouzáváte ke stereotypu? Nechte si poradit Petra Havlíčka, který patří k nejlepším a nejznámějším výživovým specialistům v České republice a Petry Lamschové, šéfredaktorky časopisu Dieta.
Průvodce po fascinujícím světě estetické medicíny představil v Domě knihy Roman Šmucler
Roman Šmucler v Domě knihy představil průvodce po novém a fascinujícím světě estetické medicíny, knihu nazvanou Nevěře ani mně.
Knižní novinky - únor 2017
Opět se hlásíme s knižními novinkami, které vychází tento měsíc. Pokud si nevyberete z našich tipů, více titulů najdete v sekci PŘIPRAVOVANÉ, některé únorové novinky jsme již zařadili do PŘEDPRODEJE.
UKONČENO - DARUJTE KNIHU S LÁSKOU
K nákupu na e-shopu v hodnotě nad 800 Kč vám přibalíme balíček nalepovacích srdíček.
Velká valentýnská soutěž o 5 knih z nakladatelství Baronet
Blíží se svátek lásky - Den svatého Valentýna. Připravili jsme pro vás soutěž o 5 knižních novinek z produkce nakladatelství Baronet.
Při čtení knihy Konec hlídky zažijete povědomé mrazení, které znáte z Kingových nejlepších děl
Symbolický název Konec hlídky naznačuje završení série, ale také poslední službu hlavní postavy detektiva Hodgese, který čtenáře věrně provází od začátku...
Beseda s milovnicí historie a ezoteriky Jaroslavou Černou
V lednu patřila k hostům Domu knihy KNIHCENTRUM také Jaroslava Černá, jejíž zájem osciluje mezi literární dráhou a širokou oblastí duchovna.
Dům na Baker Street je originální a nápaditý počin okořeněný humorem
Ačkoliv je příběh vyprávěn z pohledu ženy, protože ho v první osobě vypráví paní Hudsonová, Dům na Baker Street zaujme a pobaví i mužské čtenáře. Za klíčovou zápletku by se nemusel stydět ani Doyle a mrtvé jsem přestala počítat, když se jejich počet přehoupl přes první desítku.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!