RSS
archiv revue
Dokonalý cizinec
Dokonalý cizinec, který o vás ví vše. Román, který se vám objeví doma a který vám vypráví o tom, co jste se celý život snažili skrýt a utajit. A ví o vás úplně všechno. Může být něco horšího?
Knižní novinky - březen 2016
Březen je měsíc, který je vždy věnován knize a čtenářství. Pojďme se podívat alespoň na některé knihy, které v tomto měsíci vyšly a vyjdou.
Zeď vzpomínek
Vypravěčské umění Anthonyho Doerra je elegantní, něžné a procítěné. Píše tak lehce, jako tanečník tančí, ale za tou lehkostí je ukryto hodně práce a času. Výsledkem je jeho druhá sbírka povídek Zeď vzpomínek. Doerr je básník, který píše beletrii…
Diane Thomas: V divočině
Příběh dvou zraněných duší, dvacetiletého Dannyho, veterána z Vietnamu a osmatřicetileté Katherine, ženy, která měla dlouhou dobu jen krůček od smr
Mallika Chopra: Má trnitá cesta k radosti ze života
„Jsem tolik zaneprázdněná, že mi nezbývá čas zamyslet se nad tím, co vlastně chci, nechat vyklíčit své tužby, žít denně způsobem, jenž by mi přinášel klid a spokojenost.“
Nadprůměrná kniha s mnoha literárními nedostatky...
Kdybych ji měl jedním slovem zhodnotit v kontextu současné české prózy, pak bych nemohl jinak, než knihu Dcery spisovatelky Kateřiny Dubské označit za nadprůměrnou.
Soutěž o 3 knihy Archerův hlas
Tento týden jsme připravili soutěž pro romantické duše. Soutěžit můžete o knihu Archerův hlas - příběh o utrpení, o osudu a především o mocné síle lásky.
Vladimíra Ševelu překvapilo těžké dětství Karla Köchera
Novinář Vladimír Ševela je autorem knihy Český krtek v CIA s podnázvem Cesta Karla Köchra z STB přes americké tajné služby do Prognostického ústavu. V únoru ji představil v Domě knihy.
Výherci soutěže Nejoblíbenější recept z kuchařky
Konečně tady po velmi těžkém rozhodování máme výsledky soutěže.
Stopy v oblacích
Jestli jste četli Born To Run (Zrozen k běhu) a kniha se vám líbila, pak budou Stopy v oblacích to pravé čtení právě pro vás. Kolik z nás ví na vlastní kůži, jak to chodí v tomto drsném světě, který se s nikým nepárá a kde může jít o zdraví a někdy i o život?
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!